משהו קנה "תבנית סיליקון מגנום ביס 8 שקעים" והשתמש עם זה?
איכות טובה?
הארטיקים מחולצים בקלות?
נקיון?
גודל קטן מאוד?

מישהו יודע איך הגרביונים לילדות השחור?
אצלינו אין השבוע גרביונים אז אני לא יודעת אם זה יעזור, אבל לפני החגים קניתי גרביון שחור מדוגם והם ממש טובים. הם יחסית עבים ולא נקרעים בקלות. הדיגום עדין.

משהו קנה "תבנית סיליקון מגנום ביס 8 שקעים" והשתמש עם זה?
איכות טובה?
כן
הארטיקים מחולצים בקלות?
כן
תמיד קשה לנקות את התבניות סיליקון משוקולד
גודל קטן מאוד?
כן

@commit
זה מתאים למגנומים - ארטיק
או יותר לסורבה קפוא כמו ארטיק תות?

@commit
זה מתאים למגנומים - ארטיק
או יותר לסורבה קפוא כמו ארטיק תות?
זה מתאים לשתיהם, אבל שימי לב שזה יוצא ממש קטן, ככה שיש כאלו שרוצים לקחת יותר מאחד.
אז אם רוצים לצפות, צריך לצפות יותר ארטיקונים.

השבוע מוכרים דיסקים, האם משהוא יודע אם יש אפשרות להעביר את השירים לנגן?

רק יצאו לי ארטיקים בארומת אבקת כביסה
אוי, לא
צריך לשים את התבניות עם קצת סבון כלים בתוך המכונה,
לא עם אבקת כביסה
תמיד קשה לנקות את התבניות סיליקון משוקולד
לי זה מתנקה מצוין,
קניתי את התבנית לפני חג השבועות, קטנים וחמודים,
דווקא נהניתי מהאיכות של התבנית

משחק עדשים מגנטיים שמוכרים השבוע מכירים ?

רוצה לעדכן שבעבר לא הייתי מזמינה עגבניות בגלל איכות בינונית, רק שלאחרונה עקב התייקרות הפירות והירקות הסתכלתי איך נראות העגבניות במשנת יוסף והופתעתי לטובה העגבניות אדומות ואיכותיות! כמובן צריך לבחור את הסלסלה היפה אבל יש כזה מבחר עצום שבקלות אני שולפת סלסלה מלאה בעגבניות אדומות ויפות :)

היום במכירה הגיעו תבניות בגודל רגיל. יש לי זה מספיק. שמחתי שהביאו קטן

למי שהיה מכירה היום - איזה גודל הגיע אליכם ?

היום במכירה הגיעו תבניות בגודל רגיל. יש לי זה מספיק. שמחתי שהביאו קטן

למי שהיה מכירה היום - איזה גודל הגיע אליכם ?
גם אצלנו הגיע גדול.
לא לקחתי את זה וביקשתי זיכוי.
הם כתבו במפורש מגנום ביס ואת הס"מ. הביאו משהו אחר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה