לא היה כתוב בפרוספקט שיהיה כסא תינוק לרכב (לא סלקל), אני לא רואה, יש תחנות שזה קיים?
היה רשום בדף גם וגם
ויש גם וגם
1704395309776.png

למה מופיע לי מכירה פתוחה ובלחיצה על זה אין כלום? אני ממחשב אחר מהרגיל שלי

1. מישהו מכיר את המגן גשם? איך הוא נראה על עגלת יויו ודומיו?

2. למה כתוב על הבוסטר גיל 6-11, אם חוקית בוסטר הוא מגיל 3? יש הבדל בגודל?

זה מה שהם מחפשים
בדף של השבוע היה 3 דברים
2 יש במכירה
והשלישי:
כסא בטיחות לרכב
מתאים גיל לידה ועד 9 קילו נגד כיוון התנועה

מצב צילומסך מטושטש של הדף מהשבוע
האדום זה מה שהם מחפשים
הכחול מה שיש בפועל
1704400339171.png

המחירים לא זולים משמעותית. תעשו השוואה.. למשל בוסטר של טוויגי מצאתי ב39 שח

זה מה שהם מחפשים
בדף של השבוע היה 3 דברים
2 יש במכירה
והשלישי:
כסא בטיחות לרכב
מתאים גיל לידה ועד 9 קילו נגד כיוון התנועה

מצב צילומסך מטושטש של הדף מהשבוע
האדום זה מה שהם מחפשים
הכחול מה שיש בפועל
צפה בקובץ המצורף 1543505
צודקת בדיוק ערכתי....

אגב, מה הפלוס דווקא שלו?!

מה זה החולצות עם תווית אדומה עם בד סאטן? זה נראה אחרת? מבריק יותר?

מישהו יודע למה כבר פעם שנייה אין חולצות גברים עם תווית יין?
אנחנו רוצים דווקא אותן ולא את הזהב (לא אוהבים גזרה צרה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה