מתי נסגרת המכירה להזמנות?
צריכה לחפש את הכמויות של שנה שעברה...

מתי נסגרת המכירה להזמנות?
צריכה לחפש את הכמויות של שנה שעברה...
להיכנס לאתר ושם רשום כל תחנה מתי נסגר -באתר החדש רשום מתחת לרשימת הקטגוריות (לנו המכירה בשלישי ונסגר ראשון בוקר)

למכירה

זוג גופיות חצי שרוול איכותיות בגיר - מידה L​

נקנה במשנת יוסף
סגור באריזה ב30 שח
בית שמש

למישהו יש את המס' של בעל התחנה בביתר עילית מאחורי ביהכנ"ס צילסהיים?

ואני עדיין חושב שזה לא יהיה הוגן כלפיו אם לא יבקשו רשות
צודק.
אז אנסח את השאלה מחדש.
אם למישהו יש את המס' של אותו יהודי נחמד ויודע שאין לו בעיה למסור את המס', אז אנא יואיל בטובו למסור (אולי עדיף בהודעה פרטית באם מתאפשר וכו').

בקטלוג היה מפורסם שיש מעבד מזון בראון ובאתר רק סאוטר וכתוב שלא יהיה מעבד מזון נוסף
אז מה האמת?

השאלה אם כל בעל תחנה יכול להחליט על דעת עצמו? זה פשוט מאד מקשה הענין הזה, כי הבנים בד"כ בשעות מאוחרות ומה לעשות שאין לי בנות גדולות..
וגם לא חושבת שיש בעיית צניעות כשזה ילדים בני 7
אצלנו גם ככה
רק שזה בשעה לדעתי מאד מאוחרת
רבע לשמונה ..
ולי יש בעיה הפוכה אצלנו זה קודם הגברים
ומאד מקפידים על כך

כשפניתי לשירות לקוחות אמרו שזה תלוי רק במנהל התחנה

אני פעם ראשונה מזמינה שם-ואני לא יודעת אם עשיתי נכון לגבי התשלום, איך אני יודעת שזה נקלט התשלום?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה