ישנה עוד מכירה אחרי השבוע הזה?

בקטלוג היה מפורסם שיש מעבד מזון בראון ובאתר רק סאוטר וכתוב שלא יהיה מעבד מזון נוסף
אז מה האמת?
מישהו יודע מה יותר טוב?
בראון או סאוטר?
כי עשיתי חיפוש בזאפ על המחיר של הסאוטר שהם מפרסמים והוא עולה באזור ה1190
איך יכול להיות?
אמנם בלי מסחטת הדרים אבל נראה בדיוק אותו דבר..

עצמות מח משנת יוסף
למישהי יש נסיון עם המוצר הזה?
לטוב או למוטב?
הכוונה בעיקר למילוי העצמות.

אם זה אותו מוצר זה פער מטורף במחיר 188 במקום 289 יותר מ35% פחות
להערכתי הזהירה, כל הלימו הזה הוא כמעט חברת בת של 'משנת', סליחה 'קיי טי', סליחה 'פאוואר' וכו'
הכל כנראה מתואם עם משנת וגם המחיר הזול באתר,
שמתי לב שבאתר הזה של לימו זה מתעדכן עם כל מכירה של משנת שמוסיפה עוד מוצר של המותג הזה.
מה שכן, ככל הנראה מדובר במותג מוצלח יחסית למחיר (כאמור מהתרשמות אישית על המברגה)

יש אפשרות לפרוס את תשלום ההזמנה ל -2 תשלומים באתר?

לאיזה גיל ילדים מיועד הקורקינט

המכירות של יום חמישי נסגרו? זכור לי שהיה אמור להיסגר באיחור מכל שבוע אני טועה?

כזה קשה להכנס לאתר ולבדוק?
כי לכאורה התשובה משתנית בין הנקודות חלוקה.
נכנסתי בשביל לבצע שינויים בהזמנה ונסגר אצלנו אבל שהזמנתי כך זכור לי שהיה רשום לכן אני שואל האם יש מקומות שעדיין פתוח.

נכנסתי בשביל לבצע שינויים בהזמנה ונסגר אצלנו אבל שהזמנתי כך זכור לי שהיה רשום לכן אני שואל האם יש מקומות שעדיין פתוח.
ההזמנות נפתחו ברביעי בלילה שזה יותר מוקדם מהרגיל והיה כתוב שיסגרו בזמנים הרגילים לכל תחנה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה