מי מכיר את זה?
1720162225502.png

זה רחיץ? אבל רחיץ מבגדים באמת, מנסיון. (לא תמיד כשרשום רחיץ הוא באמת כך)

אני לא חסידה שלהם בכלל
אבללל! הפרות קיץ שלהם זולים בחצי מחיר לפחות מכל מקום! וסחורה מעולה פלוס!!
ענבים 14 לקילו ( הכי זול שמצאתי חוץ מזה ביש ב 25 )
נקטרינות 6.75
אין לי לב לקנות בכפול במקומות אחרים
ענבים סגולים (טלי) עולים 14 לקילו
ענבים ירוקים אפילו יותר זול 12 לקילו

אולי מישהו ניסה את הכסא תינוק שמוכרים השבוע ויכול להמליץ או דיס?

הזמנתי חגורת עור בשבילי וזה בקושי עולה עלי (איני מן השמנים וזאת בלשון המעטה) כנראה הביאו מידות של נערים, יש איך להחזיר/להחליף?
יש עוד מישהו שזה קרה לו השבוע?

הזמנתי חגורת עור בשבילי וזה בקושי עולה עלי (איני מן השמנים וזאת בלשון המעטה) כנראה הביאו מידות של נערים, יש איך להחזיר/להחליף?
לדעתי תפנה לשירות לקוחות
אם לא הודיעו/ היה כתוב שזה לנערים, אתה לא אמור להיות נביא
לכאורה תחזיר ויזכו אותך
(כך לי היה כשהביאו משהו, בלי לעדכן נתונים מסויימים)

קרחוני פופאפ 30 יח - קרטונית​

30 טילונים להקפאה

מה זה?
אין תמונה

קרחוני פופאפ 30 יח - קרטונית​

30 טילונים להקפאה

מה זה?
אין תמונה
אם זה כמו שהיה שנה קודמת -
איגלו ענק בגודל של קרטיב.
אצלנו מאוד מאוד אהבו.

האתר החדש לא עובד לי יש עוד מישהו שנתקע עם זה?צילום מסך 2024-07-11 223315.png

נערך לאחרונה ב:
אם זה כמו שהיה שנה קודמת -
איגלו ענק בגודל של קרטיב.
אצלנו מאוד מאוד אהבו.
שנה שעברה היו שתי מוצרים
1. שקיות שתיה - שזה איגלו ענק
2. טילונים - שזה כמו גביע פלסטיק עם מיץ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה