האם למישהו ידוע
אם המידות של הגופיות גברים V מידות גדולות / קטנות מתכווץ?

אפשר קישור?
אני לא יכול למצוא עכשיו את הקישור.
אבל את אותו סוג משקפיים משווקים הרבה מוכרים פלוס מינוס באותו מחיר.
לבדוק מוכר עם מוניטין, לשים לב לעלויות המשלוח, [אני קניתי עם משלוח חינם בקניה מעל 38 ש"ח - צירפתי כמה פריטים]

גם אצלכם קיצצו השבוע (מטו"מ) חלב?
אצלנו בביתר - התמר
לא הגיע
וזה ממש מאכזב, זה ממש מוצר צריכה בסיסי, מילא שלא מגיע דובדבנים נו נו
אבל חלב זה מוצר שמגיע ממנו 2 משטחים כל שבוע אני מאמין שבסופר מרקטים בביתר יהיה מחסור בחלב בשבוע הקרוב...

כל השבועות האחרונים יש, וגם השבוע.

שאלה בורה:
יש דרך לדעת לפני פתיחת המכירה במערכת מה הולכים למכור בה?
קטלוג, משהו?

שאלה בורה:
יש דרך לדעת לפני פתיחת המכירה במערכת מה הולכים למכור בה?
קטלוג, משהו?
ברמה עקרונית זה עובד לפי מחזוריות מסוימת....
בזמנים מיוחדים כמו עכשיו[מוצרי בית הספר]בעיקרון שבוע קודם יש בדף לשבוע הבא]....
לפעמים לפעמים יש גם קטלוג להמשך[כמו בפסח]

ברמה עקרונית זה עובד לפי מחזוריות מסוימת....
בזמנים מיוחדים כמו עכשיו[מוצרי בית הספר]בעיקרון שבוע קודם יש בדף לשבוע הבא]....
לפעמים לפעמים יש גם קטלוג להמשך[כמו בפסח]
אבל איפה בכלל יש את הדף לשבוע הנכוחי?
אני רואה את הקטלוג בערב פסח, כששולחים בדואר..

שוקולד צ'יפס מיקס של משנת יוסף- מאיזו חברה? זה צימקאו או שוקולד מריר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה