הכבד שלהם זה כבד עוף או כבד הודו?
תודה רבה

הילדים שלי אוהבים לקפוץ על מיטות חדר השינה כי זה הכי קפיצי, אני לא מסכימה כמובן וחשבתי לרכוש להם את המזרן המתנפח שמוכרים השבוע במשנת יוסף בשביל תעסוקת קפיצה.
האם באמת מזרן מתנפח הוא קפיצי כמו שאני מדמיינת או בכלל לא?

הילדים שלי אוהבים לקפוץ על מיטות חדר השינה כי זה הכי קפיצי, אני לא מסכימה כמובן וחשבתי לרכוש להם את המזרן המתנפח שמוכרים השבוע במשנת יוסף בשביל תעסוקת קפיצה.
לא סביר.
יותר סביר שזה יתפוצץ. אא"כ זה משהו עבה מאד.

• חחח
Reactions: cyp
וחשבתי לרכוש להם את המזרן המתנפח שמוכרים השבוע במשנת יוסף בשביל תעסוקת קפיצה.
כתוב לדעתי שזה לתינוקות או ילדים קטנים...

• תודה
Reactions: cyp
אין קשר זה לא ישרוד
יש לי כאלה מיזרונים

• תריסר בקבוקי מים 0.5 ליטר​

מוצרי הקפאה יחידה
    פקק ספורט כחול

האם הכוונה לפקק כמו בתמונה?
או רגיל?

1722717617223.png

האם הכוונה לפקק כמו בתמונה?
כן, זה פקק ספורט
אבל הבקבוקים דקים ומתקמטים יותר ממי עדן, והפקק גם יותר דק.
בקבוקים טובים לשימוש של עד כמה ימים...

משהי יודעת האם המתקן קפיצה לפעוטות שמוכרים השבוע במכירה שווה משהו?

איך המצלמה שנמכרת?

מצלמה דיגיטלית יו קאמרה S8 - סאמוויקס​

אצילנו הודיעו שאין מכירה בשבוע של 9 באב.

למישהי יש נסיון עם הבריכות שנמכרות השבוע?
איכות? חוזק?
הבריכת פעלולים באמת אטרקטיבית? לאיזה גילאים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה