האם רק אני מרגישה שהאיכות של המוצרים שלהם ירדה בזמן האחרון?

שאלות לגבי חצאית הפליסה שנמכרת במכירה הערב, למי שיודע-
א. צבע שחור או כחול כהה?
ב. אורך החגורה הוא בנוסף לאורך הכולל, או כלול בו?

נערך לאחרונה ב:
קנינו ילקוט של מודן לבנות, אולי מישהו יודע איפה ניתן להשיג עגלה מתאימה?

נפתח לכם האתר החדש ?
אצלי לא

במכנסים לגברים כתוב גזרה רגילה, הכוונה שזה לא סלים פיט ?

יש למישהו מושג לגבי השוברים לחליפה של ליבוביץ?
אני מדבר על השובר ב450 ש"ח
מומלץ?
איזה איכות זה?

בשבוע הבא יהיה מכירה?
או שהשבוע זה פעם אחרונה שיש מכירה בבין הזמנים?
לא זכור לי שהיה רשום בתחילת ההזמנה

בשבוע הבא יהיה מכירה?
או שהשבוע זה פעם אחרונה שיש מכירה בבין הזמנים?
לא זכור לי שהיה רשום בתחילת ההזמנה
אצלנו היה כתוב ששבוע הבא אין מכירה

נשלח לי בטעות פעמיים, על הסט של המזוודות, כתבתי את זה בתגובה לשאלה שלי לפני זה וזה שלח את זה כהודעה בפני עצמה..

שבוע שעבר קנינו בקבוקים שהיו 3 אחד בתוך השני
ובבקבוק הגדול היה קש שצריך לחבר ולא הצלחנו
יש למישהו מושג איך מחברים?
תודה זה ממש דחוף לי

נ.ב.
הבת של שולי:sneaky:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה