אפשר פרטים על המכירה
איך מגיעים למכירה הזו.. בבקשה אשמח לפרטים
בעז"ה כשיהיה פרטים אני בל"נ יעדכן
אני קניתי בזמנו בשפע טוב סנטר ברחוב נפחא בבני ברק.
אגב יש שם גם גלגלים לעגלה הנמכרים בנפרד. כבר פעמיים החלפתי וחסכתי דמי עגלה חדשה..
רק שבשפע זה עולה 650
בדארג מכרו ב 375
את אותו עגלה
הם עברו לרחוב שלמה המלך
יש גם בנפחא עדיין

קבצים מצורפים

• 0733103030_קטלוג_חגים_תשפה_למייל.pdf
    10 MB · צפיות: 43
תודה רבה
הם מוכרים עגלת קניות?
כן ב335 שח
את מה ששפע טוב מוכרים ב650

1725512576949.png

מישהו יודע אולי איפה קונים עגלת קניות טובה- במחיר סביר??
זכור לי שבעבר מכרו במשנת יוסף- וכבר תקופה ארוכה אין את זה.
אודה לעזרתכם!!!
ראיתי אתמול ביש חסד. ב-145 ש"ח! נראית איכותית וחזקה לא פחות מאלו שנמכרות ב250-300

ראיתי אתמול ביש חסד. ב-145 ש"ח! נראית איכותית וחזקה לא פחות מאלו שנמכרות ב250-300
גם אני ראיתי.
אשמח למידע ממישהו שמכיר את העגלה הספציפית הזו.

אגב יש שם עוד שני מבצעים, כנראה לקראת החגים: שולחן מתקפל ב-100 ש"ח, ו-5 כסאות פלסטיק [לא של כתר מחללי השבת רח"ל] ב-100 ש"ח.

האם פלייר פטנט ידיות גומי מתאים לברגים של אופניים?

1457_172555682043216.jpeg

יש השבוע במשנת יוסף טליתות למכירה של חברת מילרס
מכירים ? זה משהו טוב ואיכותי ?
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה