מישהו מכיר את המכשיר אדים של לימו שמוכרים השבוע ויכול להמליץ או דיס?
בנוסף רשום שזה עד 9 שעות, האם זה אומר שהמים מחזיקים 9 שעות וצריך למלא מחדש? או שאי אפשר להדליק יותר מ9 שעות?

איך ניתן לדעת מתי יביאו גופיות חורף לילדים ? או שהיה ופספסתי?
וגופיות חורף למבוגרים הם מביאים גם?

כבר היו גופיות השנה
לפעמים מביאים שוב
בכל מקרה הן לא היו מהחברה שמביאים כל שנה, ולטעמי פחות מחממות וגם הגזרה פחות מוצלחת...

כבר היו גופיות השנה
לפעמים מביאים שוב
בכל מקרה הן לא היו מהחברה שמביאים כל שנה, ולטעמי פחות מחממות וגם הגזרה פחות מוצלחת...
ממש לא מחממות, קצת יותר עבות מהקיצי, וגם בגזרה של התינוקות כל הזמן זה מציץ למעלה.

אני חולמת שיהיה אפשרי לשלם במשנת יוסף בסיבוס ובתן ביס...( כמובן אפשר בתמורה לעמלה שסיבוס/תן ביס גובים +עמלה על הטירחה במשנת יוסף)
יש סיבה שלמישהו יהיה עניין לדחוף את זה? מאמינה שיש הרבה שירוויחו מזה.

אני ביקשתי השבוע ממשנת יוסף חשבוניות מס... אמרו שאי אפשר לקבל באופן קבוע.
מישהו יודע למה?

אני חולמת שיהיה אפשרי לשלם במשנת יוסף בסיבוס ובתן ביס...( כמובן אפשר בתמורה לעמלה שסיבוס/תן ביס גובים +עמלה על הטירחה במשנת יוסף)
יש סיבה שלמישהו יהיה עניין לדחוף את זה? מאמינה שיש הרבה שירוויחו מזה.
אני גם אשמח אם יוכלו לשלם בסיבוס

לי ידוע שדפי ההזמנה הם חשבוניות מס (זה מה שכתוב עליהם בדר"כ).
כנראה שהם בקשו חשבונית מס ע"ש העמותה ולא הספיק להם שיהיה רשום משפחת פרידמן
ואת השירות הזה משנת יוסף הסכימו רק באופן חד פעמי

כנראה שהם בקשו חשבונית מס ע"ש העמותה ולא הספיק להם שיהיה רשום משפחת פרידמן
ואת השירות הזה משנת יוסף הסכימו רק באופן חד פעמי
לא נראה לי שיש בעיה למשנת יוסף שיהיה לקוח בשם ישיבת שונאים לנשק.

אנחנו רוצים להזמין פעם ראשונה ממשנת יוסף
מתי המערכת נפתחת להזמנות?

וואי אנחנו ביום התקלות באתרים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה