מישהו מכיר שרשרת בציפוי רודיום לבבות משובצים {18}
5 לבבות, אורך השרשרת 35+10 ס"מ, כסף 925 מצופה בשכבת רודיום למראה מבריק, ROYAL CUTE
האם זה טוב וכנ"ל לגבי הצמיד האם משחיר?
תודה רבה

מצליחים להיכנס לאתר החדש??
לא מצליחה להיכנס בשום דרך
יש אפשרות להגיע לאתר הישן?

היו היו ארבע ירד אחד נשארו שתיים
כלומר 4-1=2
טעות הקלדה שלי, למיטב הבנתי היו 3 מפעלים עיקריים
מקווה שאינני טועה
(מדובר על כשרים שעוסקים בייצור ולא רק באריזה)
מישהו מכיר שרשרת בציפוי רודיום לבבות משובצים {18}
5 לבבות, אורך השרשרת 35+10 ס"מ, כסף 925 מצופה בשכבת רודיום למראה מבריק, ROYAL CUTE
האם זה טוב וכנ"ל לגבי הצמיד האם משחיר?
תודה רבה
הזמנו עגילים ולא השחירו

הגרביון שחור של קולנטה שנמכר השבוע מומלץ?
רשום 50 דנייר אטום , האם ה 50 דנייר שחור באמת אטום?

מישהו יודע למה לא קיבלנו זיכויים מסוכות?
אתם מקבלים זיכויים דרך התחנה? בחוברת?
אין לי הסבר למה ספר שהזמנתי לחגים במחיר גבוה- עדיין לא זוכה ומכאן ואילך...

תשאלו את מנהל התחנה מה קורה עם זה, אנחנו מקבלים את כל הזיכויים גם מסוכות וגם אח"כ.

אנחנו מקבלים כסדר, חוץ משבוע שעבר

יש השבוע נגן פילפס ב 200 ש''ח,
מכירים אותו?
האם משתלם ביחס לנגן מעלי אקספרס?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה