וואו נכון!
@משה 05276 זה מה שעשית?
לא אצלי גודל תצוגה 100
אם אני מקטין
זה גודל 90

1734830026077.png

אשמח לתשובה- פעם ראשונה שלנו במשנת יוסף
האם כשנכנסים לסל שלי ובוחרים מוצרים
זה ישר מחייב את האשראי בדמי טיפול בהזמנה או רק במידה ומזמינים,
כי לא מעביר אותי לרשימת המוצרים בלי לאשר את זה

אשמח לתשובה- פעם ראשונה שלנו במשנת יוסף
האם כשנכנסים לסל שלי ובוחרים מוצרים
זה ישר מחייב את האשראי בדמי טיפול בהזמנה או רק במידה ומזמינים,
כי לא מעביר אותי לרשימת המוצרים בלי לאשר את זה
אכן מרגע שהוספתם מוצר כלשהו הוא מבקש לאשר סכום של 3 שקל
והכל יחוייב באשראי ביום חלוקת המוצרים

• תודה
Reactions: RPO
החמצוצים משבוע שעבר הם מלפני פסח. מוזר, לא?

בכלל לא רוב החמצוצים שיש בשוק רוב השנה הם מלפני פסח
אצלינו לא אוכלים בגלל זה חמצוצים כל השנה
משנת יוסף מקפידים להביא רק מוצרים מאחרי פסח / נקנה מאינו יהודי וכד'
גם אצלנו חמצוצים זה דבר נדיר עד שמוצאים... ולכן סמכתי על משנת יוסף.
אגב שירות הלקוחות שלהם לא עונים לי במייל
אולי המייל שיש לי לא עדכני?

בד"כ לוקח להם כמה ימים לענות למיילים.

מישהו זוכר על המצלמה 740 כמה שנים אחריות היה רשום?
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה