מישהו יודע האם אפשר לבקש מהם שיבאו בשר מהכשרים אחרים יותר מהודרים כגון מחפוד נווה ציון וכל אחד יוכל לבחור את ההכשר שהוא אוכל
ברעיון הם מקפידים להביא מוצרים דווקא מההשגחה המהודרת של העדה החרדית
אבל כמובן אם אתה רוצה משהו אחר אתה צריך לפנות לשירות הלקוחות ולא סתם לעלות את זה לפרוג

אני לא מבין מה כל הויכוח
כפי הידוע לי הנוהל של משנת יוסף זה שכל המוצרים בד"ץ העדה החרדית
חוץ ממה שהם מציינים בפירוש שלא
וזכותם להביא מפעם לפעם גם מהכשרים אחרים

כבדרך אגב אני צורך רק מהעדה החרדית
ופעם הגיע אלפחורס של הכשר אחר בלי שיציינו מראש
וזיכו אותי מיד בלי שום ויכוח
אין כאן שום ויכוח,
נח לי להזמין במשנת יוסף בידיעה שיש הכשר אחיד על המוצרים
ואני לא צריך לעקוב אחרי זה ולפעמים לגלות שטעיתי,
זהו זה,
והשבוע טעיתי, וזה מרגיז,
זכותם - נכון,
אבל יש גם היגיון מצידם לשמור על הפשטות והאחידות בעניין לתועלת כל מי שחש כמוני...

אין כאן שום ויכוח,
נח לי להזמין במשנת יוסף בידיעה שיש הכשר אחיד על המוצרים
ואני לא צריך לעקוב אחרי זה ולפעמים לגלות שטעיתי,
זהו זה,
והשבוע טעיתי, וזה מרגיז,
זכותם - נכון,
אבל יש גם היגיון מצידם לשמור על הפשטות והאחידות בעניין לתועלת כל מי שחש כמוני...

סליחה על ההודעה
אבל זה ברור שזה גוף שמרוויח מאוד מאוד יפה, בלי שכירויות, בלי מוכרים בפועל. (ואני מאמין שהיו יכולים למכור יותר בזול, אבל זאת בהחלט זכותם)
עכשיו הם מנסים להרויח עוד כמה שקלים ע"י יצירת הכשר חדש (שלא ברור אם הוא קיים בכלל), והכנסתו מהדלת האחורית.
בהחלט מעורר תמיהה כל שהיא.

סליחה על ההודעה
אבל זה ברור שזה גוף שמרוויח מאוד מאוד יפה, בלי שכירויות, בלי מוכרים בפועל. (ואני מאמין שהיו יכולים למכור יותר בזול, אבל זאת בהחלט זכותם)
עכשיו הם מנסים להרויח עוד כמה שקלים ע"י יצירת הכשר חדש (שלא ברור אם הוא קיים בכלל), והכנסתו מהדלת האחורית.
כבר שנים שזה קיים על בשר ועופות, וראו שהציבור קונה אז למה לא שנקדם את זה הלאה.

קרטון מושט (פילה אמנון) עם פס עור עד"ח - קייטי
יחידה 5 ק"ג
גודל 5-7
₪ 135.00 (₪27.00 לק"ג)

מישהו יודע מה הכונה פס עור?
זה עם עור או בלי?
יש ברמי לוי ביתר עילית (תבדקי בעוד סניפים)
ב19.9 לקילו

לא יודע מה הכונה 'הציבור קונה', ישנם שקונים, ויש שלא.
אבל גם אם כן, תעשייה אינה קשורה לשחיטה שלהם, ועל מי בדיוק סומכים.

לא יודע מה הכונה 'הציבור קונה', ישנם שקונים, ויש שלא.
אבל גם אם כן, תעשייה אינה קשורה לשחיטה שלהם, ועל מי בדיוק סומכים.
גם אני לא קונה
בתכלס הציבור קונה ותראה על ההתנפלות על המוצרי בשר ועוף שלהם שנגמר מהר.

גם אני לא קונה
מה שלא יהיה, זה לא קשור לשחיטה שלהם, אלא שהציבור שהתרגל שבמכירה אצלם הכל עד"ח, והם כעת מנצלים את זה היטב.

גם אני לא קונה
א"א (שאני מכיר) לא קונה את זה בגלל בית חלקיה, אלא בגלל האחרים (החבורה) ששם נמצאים.

מוצר שהגיע מקולקל, אם אני מתלונן בשירות לקוחות של חברת המוצר, הם תמיד שואלים היכן קנית, זה תקין משנת יוסף מבחינת החברות?

סליחה
כאחד שמזמין כבר משנת יוסף כמה שנים טובות
אני יכול להעיד שכל פעם כשהם מביאים משהו לא מהעד"ח זה דברים שאין להשיג או קשה להשיג בהכשר העד"ח
ולאחרונה אפילו הבשרים כבר מהעדה החרדית

בלנדר יד, שווה?
לא יקר 99 שח?
1736619444553.png
1736619444553.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה