- הוסף לסימניות
- #3,521
לא ראיתיכן
אבל עכשיו יש לי בעיה בגישה למייל.
לקחת את הכתובת שכתבתי פה?
בעיקרון הניקית השניה שאלה לפניך, אבל ם היא לא תיצור קשר עד עוד מעט- אין לי מקום לזה בבית..
אולי נמתין לשניה לא רוצה לקחת לה
לא ראיתיכן
אבל עכשיו יש לי בעיה בגישה למייל.
לקחת את הכתובת שכתבתי פה?
בעיקרון הניקית השניה שאלה לפניך, אבל ם היא לא תיצור קשר עד עוד מעט- אין לי מקום לזה בבית..
לקחת ?לא ראיתי
אולי נמתין לשניה לא רוצה לקחת לה
לקחתילקחת ?
אם עד הצהרים היא לא תיקח אשמח שאת תיקחי
אם עדיין אקטואלי..לקחת ?
אם עד הצהרים היא לא תיקח אשמח שאת תיקחי
גם אני הזמנתי מהם בעבר 2 סירים אחד ידיות סיליקון מובנותאני קניתי סיר מהם באותו סגנון (לא זוכרת אם אותו דבר....) וכן הגיע ביחד עם ידיות סיליקון
בשמחה את קודמת בכל אופןתודה צדיקה
יש מצב שאת רושמת לי לרגע את המייל שלה?
את כאן?אם עדיין אקטואלי..
כןאת כאן?
השבוע יש ממרח פסטו בד"ץ עד"ח.קניתי ממרח פסטו ולא שמתי לב שזה בכשרות בד"ץ בית חלקיה,
מישהו יודע איפה אפשר לברר על הכשרות הזאת? (לא לגבי הבשרי)
לא בטוח שהם יתחברו לפלאפון כשר אורגינלהאם האוזניות האלו איכותיות לנגן ושיחת טלפון ?
צפה בקובץ המצורף 1873091
לנגן ושמיעת שיעורים בטלפון זה בסדר,האם האוזניות האלו איכותיות לנגן ושיחת טלפון ?
צפה בקובץ המצורף 1873091
100 לQ7 אין מה לחשושצפה בקובץ המצורף 1873079
האם מישהו יודע אם הבטריה הזו באמת מתאימה לQ7 כי בחנות שקניתי את הפלאפון אמר לי שאין לQ7 אפשרות לבטריה גרמנית ואם זה מתאים האם למישהו יש נסיון האם הבטריה הזו באמת יותר חזקה
תודה רבה
למחשב זה אמור להיות בסדר?לא בטוח שהם יתחברו לפלאפון כשר אורגינל
לכאורהלמחשב זה אמור להיות בסדר?
הייתי ממליצה לקנות באלי אקספרס ב20-30 ש"חלמשהו יש נסיון עם המכשיר אינהלציה שמוכרים השבוע ?
צפה בקובץ המצורף 1873194
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים