- הוסף לסימניות
- #3,541
לנו, ב"ה לא הרבה, אך עושה את מלאכתו נאמנהלמשהו יש נסיון עם המכשיר אינהלציה שמוכרים השבוע ?
צפה בקובץ המצורף 1873194
לנו, ב"ה לא הרבה, אך עושה את מלאכתו נאמנהלמשהו יש נסיון עם המכשיר אינהלציה שמוכרים השבוע ?
צפה בקובץ המצורף 1873194
האם באמת הגרמנית יותר חזקה ומומלצת?100 לQ7 אין מה לחשוש
Q7 ו 4X4 ו 5X5 ו פליפ 2 וציקלון ו D20 הם כולם אותו בטריה
תעלה צילומסך, משום מה במכירה באיזור שלי זה לא מופיעיש למישהו ניסיון עם המיחם שבת שמוכרים השבוע?
בהחלט.האם באמת הגרמנית יותר חזקה ומומלצת?
תעלה צילומסך, משום מה במכירה באיזור שלי זה לא מופיע
נראה לי שכןהזמנתי גבינה מגורדת ובחלוקה גיליתי שהיא פרווה.
האם היה רשום באתר שזה פרווה?
זה הופיע בתיאור עם הסבר שזה יכול לשמש לסעודה שלישית...הזמנתי גבינה מגורדת ובחלוקה גיליתי שהיא פרווה.
אם את רוצה למכור,הזמנתי גבינה מגורדת ובחלוקה גיליתי שהיא פרווה.
שלחו הודעה בפרטיאם את רוצה למכור,
אני אשמח.
עבור ילדה אלרגית לחלב...
טענתי כאן בעבר כמה פעמים שמבחינה חוקית כנראה זה לא בעיה גדולה לסגור את משנת יוסף במתכונתה הנוכחית. ההפסד הוא כמובן לציבור הרוכשים (ולבעלים..)אברכי הכוללים בבני ברק התכנסו לטובת המכירות השכונתיות שימשיכו לא לשלם ארנונה.
הערב התקיימה פגישה של נציגי אברכי הכוללים בבני ברק, שבה נידונו מהלכים אפשריים בעקבות דיווחים לפיהם בעלי עסקים בעיר החלו להחתים ייפויי כוח לטובת הליכים משפטיים מול עיריית בני ברק, במטרה לחייב את המכירות השכונתיות בתשלום ארנונה. המהלך המדובר, לכאורה, נוגע למכירות המוזלות שמתקיימות בעיר, דוגמת "משנת יוסף" ו"המכירה השכונתית".
בקרב האברכים עולה חשש כי צעדים משפטיים אלה עשויים להשפיע על המחירים ולהכביד על ציבור האברכים, המעוניינים להמשיך לרכוש מוצרים במחירים מוזלים במסגרת המכירות השכונתיות (הפרגוד).
אני לא בקיא בפרטי המציאות והחוק אבל אני מכיר סיפור ממקור ראשון בעיר מעורבת שהשכנים עשו הרבה רעש סביב המכירה והעירייה כמובן הייתה לצידם הגיע נציג מההנהלה של משנת יוסף וסתם את כל טענות העירייה הוא הציג להם את כל המסמכים שביקשו ותשקוט הארץ (אולי העירייה לא השקיעה מאמץ בלחפש סיבות לסגור אבל הם כן דרשו אישורים מינימלים) ובקיצור אני אומר שהם ערוכים למאבקים מול הרשויות השונותטענתי כאן בעבר כמה פעמים שמבחינה חוקית כנראה זה לא בעיה גדולה לסגור את משנת יוסף במתכונתה הנוכחית. ההפסד הוא כמובן לציבור הרוכשים (ולבעלים..)
1. אין קיום של הוראות משרד הבריאות על מוצרי קירור וקפואים (יש תחנות ששמו מקפיא קטן..).
2. שימוש בשטחים ציבורים. [מכירות שמבצעות את המכירה בשטחים ציבורים].
3. שימוש בשטחים פרטיים למטרות עסקיות. [כנ"ל. אסור להפעיל עסק באופן קבוע בשטח פרטי, בלי רישוי מתאים).
4. אי קיום דיני הזיכויים. על פי חוק בעת החזקת מוצר וכו' זכאים להחזר כספי. משנת יוסף נותנת זיכוי למכירה הבאה. ואפילו לא ראיתי באתר אופציה לזיכוי כספי באשראי.
בחיים לא קיבלתי זיכוי למכירה הבאה (שזה קורה רק במכירה השכונתית או אושר בכבוד)4. אי קיום דיני הזיכויים. על פי חוק בעת החזקת מוצר וכו' זכאים להחזר כספי. משנת יוסף נותנת זיכוי למכירה הבאה. ואפילו לא ראיתי באתר אופציה לזיכוי כספי באשראי.
אם לא מבקשים לא מקבליםבחיים לא קיבלתי זיכוי למכירה הבאה (שזה קורה רק במכירה השכונתית או אושר בכבוד)
היה פעם מוצר שהיה חסר? החזרתם מוצר? התלוננתם על מוצר פגום?בחיים לא קיבלתי זיכוי למכירה הבאה (שזה קורה רק במכירה השכונתית או אושר בכבוד)
אני מקבל כל פעם רק לפעמים לוקח שבוע שבועיים עד שהאחראי מחזיר את הזיכוייםאם לא מבקשים לא מקבלים
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים