מעניין טלפונית שאלתי על קבוצה של 3 ולא רצה לזוז במחיר, להגיע לשם אין מצב זה רחוק...

איך האיכות של הבשר במשנת יוסף? בשר מס' 5 של העדה החרדית כמדומני היה כתוב פליישיג. כמה הפרש זה מהחנויות?

בלוינגר בבני ברק המחיר בערך כמו במשנת, אפשר לנסות שם.

למכירה מכשיר חשמלי פאואר קיטשן
נקנה בטעות...
במודיעין עילית

גם לכם יש באג במערכת

קבצים מצורפים

• צילום מסך 2025-02-27 232625.png
    צילום מסך 2025-02-27 232625.png
    KB 22.9 · צפיות: 13
גם אצלי 8.
מה ההכשר של המוצר הזה? -
1740694012596.png

זה נורמלי? הזמנתי 5 חולצות לבן שלי ועכשיו כשבדקתי, מופיע רק 1 בהזמנה.
כשניסיתי לעדכן בחזרה ל5, הופיע שזה אזל????????
מה עושים? אני מחכה לחולצות אלו כבר הרבה זמן!

זה נורמלי? הזמנתי 5 חולצות לבן שלי ועכשיו כשבדקתי, מופיע רק 1 בהזמנה.
כשניסיתי לעדכן בחזרה ל5, הופיע שזה אזל????????
מה עושים? אני מחכה לחולצות אלו כבר הרבה זמן!
קורה הרבה פעמים שלא נקלט :(
לא נראה לי שיש לך מה לעשות, תנסי לבדוק מידי פעם אם חזר למלאי (או שתנסי לבקש ממישהו בתחנה אחרת).

קורה הרבה פעמים שלא נקלט :(
לא נראה לי שיש לך מה לעשות, תנסי לבדוק מידי פעם אם חזר למלאי (או שתנסי לבקש ממישהו בתחנה אחרת).
זה נקלט - בדקתי כשסיימתי את ההזמנה. ראיתי השינוי כשחזרתי בארך שעה אח"כ לבדוק משהו.

זה עם 2 בקבוקי חומר של 500 מ"ל כל אחד
יש השבוע דרימי H14 שוב (כנראה תלוי בתחנות)
אני רק לא מבין, הם מפרסמים שזה מגיע עם 2 בקבוקי תמיסה,
בכל האתרים שחיפשתי את המוצר, כולל האתר של דרימי, כתוב שזה מגיע עם בקבוק תמיסה אחד
לא קצת מוזר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה