זה בסה''כ מוסיף עוד כמה חומרות למכירה.גם אני אשמח לקבל מידע על המכירת חמץ שבפיקוח שלהם,
אלו רבנים עומדים מאחורי זה?
זה קשור לרב משה בויאר שליט"איש לכם מידע על החבורה? איך המכירה מתנהלת?
איזה עוד חומרה או 2 הוסיפו?זה בסה''כ מוסיף עוד כמה חומרות למכירה.
מי שלא אוכל בכלל ממה שנמכר למרות כל החומרות שעושים בכל המכירות הטובות, כשכל הנידון הוא בדין שהוא דרבנן מעיקרו, לא מבין מה עוזר לו שעשו עוד חומרה או שתים.
הצד השווה שהחמץ לא נוצר ע''י גוי, אלא נמכר מיהודי לגוי בשביל שלא יאסר, נקודה.
אבל תכלס למה אף אחד לא יודע להסביר ברור מה זו המכירה הזו? למה הם לא מסבירים?זה קשור לרב משה בויאר שליט"א
מגדולי הרבנים בחוג תלמידי החזון איש.
מי שאוהב את החומרה של נטחן לאחר הפסח וזה מעסיק אותו הרבה , לא סומך על זה.
מי שרוצה לאכול אוכל כשר סומך על זה בלב שקט.
אפשר לשאול את הרב בויאר בעצמואבל תכלס למה אף אחד לא יודע להסביר ברור מה זו המכירה הזו? למה הם לא מסבירים?
אני מקוה (ובטוחה..) שיש עוד כאלה שלא מספיק להם רק אוכל כשר..
בקצור - בינתים (גם מאשכולות אחרים בפרוג) לא הגעתי לשום מידע אמין זה ממש מעורפל.. מה הסוד הגדול??
אני ינסה באמת להשיג אותו - יש למישהו מושג איך?אפשר לשאול את הרב בויאר בעצמו
ניסיתם לשאול אותם במייל? או בשירות לקוחות?
אתם צריכים לדעת בעצמכם למה אתם לא אוכלים חמץ שנמכר, כי כולם עושים?אני ינסה באמת להשיג אותו - יש למישהו מושג איך?
הזוי שאנחנו אמורים לרדוף אחרי מידע שאמור להיות מונגש..
תכלס לא קבלתי תשובה במה שונה המכירה של החבורה הזו ממכירת חמץ בחנותאתם צריכים לדעת בעצמכם למה אתם לא אוכלים חמץ שנמכר, כי כולם עושים?
אם הסיבה היא כמו שמובא בשם הגר''א שהקפיד על זה, החבורה הנ''ל לא מועילה לזה.
מי שלא סומך על המכירה זה לא בגלל שיש חשש אחד בעייתי שמטיל בה פקפוק וברגע שתפתור אותו הכל מצויין (לא מדבר בפסח עצמו, אלא לאכול מה שנמכר). אין חולק שמבחינת החשבון ההלכתי המכירה של הבדצ''ים זה לכתחילה שבלכתחילה לגבי אכילת המוצרים אחרי הפסח, וכל מי שמחמיר בזה זה רק מנהג (שלו, של רבותיו, או של שכניו)
מכירה יותר מהודרת מבחינת דרכי הקניינים.תכלס לא קבלתי תשובה במה שונה המכירה של החבורה הזו ממכירת חמץ בחנות
תודה
את החשבונות שלנו נעשה עם עצמינו
זה שונה ממכירות אחרותמכירה יותר מהודרת מבחינת דרכי הקניינים.
רוצים שהמכירה תחול בוודאות, ולכן מחמירים בכל מיני שיטות ואפשרויות לעשות את הקנין.
ומה ההסכם עם משנת יוסף? הם מחויבים לקנות ממנו?זה שונה ממכירות אחרות
כי הוא קונה מראש ונמצא אצלו במחסן
ולא שלוקח מיהודי ומחזיר
תבקשו בשירות לקוחותאחרי שמשנת יוסף מכרו שואב שוטף שיכניסו למכירות נוזל לשואב שוטף בזול
מישהו פה יכול להעביר להםתבקשו בשירות לקוחות
הם קשובים לעניין
תעשה ריענוןבקשת עזרה
אני מנסה לעשות הזמנה באתר
ומופיע לי כפול חיוב דמי תחנה
למישהי יש הסבר מדוע?
תודה!
צפה בקובץ המצורף 1944785צפה בקובץ המצורף 1944785
אני בכלל לא מבין את הטענותאני באמת שואלת
עם כל הבלאגן של ארוע המכירה השבועי, לנהל תחנות, לשלוח את הסחורה לכל התחנות (ולתפוס חצי מהחניות) זיכויים, מוצרים שנגמרים/נשארים בתחנה, בזבוז זמן בשיטוט אחר כל מוצר באישון ליל
למה לא לעשות משלוחים וזהו??
לא שווה להם להתאמץ קצת יותר ולהנות מקהל יותר מרוצה, להגדיל מכירות, יותר סדר פחות בלאגן
והכי חשוב: להמנע מגרימת עגמ״נ לכל כך הרבה אנשים
הקונים הממורמרים כי התפוצצה התבנית, נגמר הטישו, התושבים מהאזור שמקבלים במתנה שאריות של בלאגן ורעש בכל שבוע ועוד ועוד..
כשכל זה חשש של *גזל הרבים* וחלילה שלא יצא שכרו (בעוהז) בהפסדו (בעוהב!)
מרגיש לי שיש כאן כמה מההנהלה אז אשמח למענה למה זה לא יכול לקרות הנס הזה
ערב. טוב ובשורות טובות.
אכן אני לא מבין את האנשים שקונים שמה ביציםהתפוצצה התבנית,
תודה הסתדרתעשה ריענון
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים