בתחנה שלי אין את זההשבוע ב"משנת יוסף" המשחק שלי "זברה".
זול ב-25 אחוז יותר מהחנויות.
מצורף סרטון תדמית.
צפה בקובץ המצורף 1944242
אולי כי באמת לא קנית.אני בכלל לא מבין את הטענות
יש הרבה שלא אוכלים ממכירת חמץ בכלל, אבל אם נרכש אחרי פסח מנכרי כן קונים,אתם צריכים לדעת בעצמכם למה אתם לא אוכלים חמץ שנמכר, כי כולם עושים?
אם הסיבה היא כמו שמובא בשם הגר''א שהקפיד על זה, החבורה הנ''ל לא מועילה לזה.
מי שלא סומך על המכירה זה לא בגלל שיש חשש אחד בעייתי שמטיל בה פקפוק וברגע שתפתור אותו הכל מצויין (לא מדבר בפסח עצמו, אלא לאכול מה שנמכר). אין חולק שמבחינת החשבון ההלכתי המכירה של הבדצ''ים זה לכתחילה שבלכתחילה לגבי אכילת המוצרים אחרי הפסח, וכל מי שמחמיר בזה זה רק מנהג (שלו, של רבותיו, או של שכניו)
משהו חדש בשנים האחרונותיש הרבה שלא אוכלים ממכירת חמץ בכלל, אבל אם נרכש אחרי פסח מנכרי כן קונים,
משנת יוסף כותבים על הרבה מהמוצרים שלהם שנרכש אחרי הפסח מאינו יהודי בפיקוח חבורה שלהם,
ולכן רוצים להבין מה הכוונה- האם זו רק מכירת חמץ במילים אחרות?
מוכרים את זה בקנין גמור לגוי עם תשלום מלא וקבלה.אבל מוצרים שמיוצרים בארץ במפעל יהודי איך נקנו מגוי?
הוא קונה ומשלם על משטחי סחורה מראש בלי התחייבותוכמובן הם לא מתחייבים לקנות ממנו לאחר הפסח
מבחינת הלקוח של אחרי פסח זה מכירת חמץ רגילה, מבחינת הבעלים בפסח עצמו זה טיפה יותר טוב בגלל שהחמץ פיזית לא ברשותו.יש הרבה שלא אוכלים ממכירת חמץ בכלל, אבל אם נרכש אחרי פסח מנכרי כן קונים,
משנת יוסף כותבים על הרבה מהמוצרים שלהם שנרכש אחרי הפסח מאינו יהודי בפיקוח חבורה שלהם,
ולכן רוצים להבין מה הכוונה- האם זו רק מכירת חמץ במילים אחרות?
זה אותו קורקינט שנמכר השבוע? או שזה מוצר אחר?והמשך הרפתקאות מתנות האפיקומן באדיבות KT:
הקורקינט נשבר על היום הראשון
רק לי מרגיש שמאז שהכל בייבוא של קייטי האיכות ירדה פלאים?
למיטב ידיעתי קיים בכל הסניפים.בתחנה שלי אין את זה
לא זה היה קורקינט זול יותר, עלה בערך 60 ש"ח.
בדקתי עכשיו וגם אצלנו אין את זה.למיטב ידיעתי קיים בכל הסניפים.
נמצא בקטגוריית משחקים בטלפון להקיש 41.
מופיע אחרי פלימוביל וקאטן.
אצלינו גם איןלמיטב ידיעתי קיים בכל הסניפים.
נמצא בקטגוריית משחקים בטלפון להקיש 41.
מופיע אחרי פלימוביל וקאטן.
גם אצלי בתחנה איןהשבוע ב"משנת יוסף" המשחק שלי "זברה".
זול ב-25 אחוז יותר מהחנויות.
מצורף סרטון תדמית.
צפה בקובץ המצורף 1944242
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים