נכון מאדשימו לב!
עגבניות שרי מהמכירה האחרונה מאד מתולעות!!
מצאנו כבר ב4 עגבניות תולעים בפנים
בכל עגבניה שאינה שלימה לגמרי ויש לה חור קטן למעלה במקום הגבעול יש תולעת בפנים
זה שכתוב "אזל" זה לא אומר שהיה...אצלינו השניצל כבר אזל...
לאמישהו יודע על הקמח חיטה 80%: יש סיכוי שזה של שטיבל?
חשבתי שכנראה כך.... ):לא
כתוב ישראליות
הם מתכונים לטחנות ישראליות
זה הקמח הזה
![]()
כן, תמיד זה מה שהגיעוהקמח הלבן? בתמונה מופיע שטיבל, אפשר לבנות על זה?
לא זכור לי בשנים האחרונות שהגיע משהו אחר, רק שטיבלוהקמח הלבן? בתמונה מופיע שטיבל, אפשר לבנות על זה?
אשרייךלא זכור לי בשנים האחרונות שהגיע משהו אחר, רק שטיבל
גם אני תמיד חשבתי כך,אני בדרך כלל יודעת לפי כמות הקמח בקרטון
שטיבל מגיע 10 בקרטון
טחנות ישראליות 12 בקרטון
זה בלבל אותי השבוע עם ה80% חיטה.אני בדרך כלל יודעת לפי כמות הקמח בקרטון
שטיבל מגיע 10 בקרטון
טחנות ישראליות 12 בקרטון
אגב נתקלתי בזה גם בעגבניות רגילות שנרכשו מסופר רגיל בעיר כנראה שזה המצב בשוק בכללישימו לב!
עגבניות שרי מהמכירה האחרונה מאד מתולעות!!
מצאנו כבר ב4 עגבניות תולעים בפנים
בכל עגבניה שאינה שלימה לגמרי ויש לה חור קטן למעלה במקום הגבעול יש תולעת בפנים
אני פשוט לא מוצא את זה באתר,
ההזמנות שלנואני פשוט לא מוצא את זה באתר,
כל כך מוזר...
זה נראה אותו דבר"שמן זית למאור עבור הדלקות"
זה שונה משמן זית רגיל למאור?
יתאים גם לנרות שבת? או שידלק פחות יפה...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים