- הוסף לסימניות
- #4,921
הביצים של משנת לא מגיעים ארוזות כמו בחנות אולי הם גם מזויפות?לא כולם גרים ברח' ירמיהו בי-ם
ביצים ללא פיקוח! וחותמת מזוייפת!!
הביצים של משנת לא מגיעים ארוזות כמו בחנות אולי הם גם מזויפות?לא כולם גרים ברח' ירמיהו בי-ם
ביצים ללא פיקוח! וחותמת מזוייפת!!
אף רשת גדולה לא תעשה שטות כזו גם מצד העבירה על חוקי המדינה, גם מצד חשיפה לתביעות, וגם בגלל שהסחר בביצים הללו לא מתבצע בצורה מסודרת עם קבלות וכד' ואז זה דופק את כל הרווחהביצים של משנת לא מגיעים ארוזות כמו בחנות אולי הם גם מזויפות?
לא מחייב, בדגים אני רואה הרבה פעמים שרשת אחת עושה מבצע, ובעיקבותיה שאר הרשתות, ולא תמיד זה אותו חברה של דג,זה באמת נקודה!
כתבו כאן למעלה על המבצע שהבאתי מאושר עד על שמפו פינוק ב7.9 שלא להביא ראייה ממבצעים..
אבל אח״כ ראיתי שיש כרגע מבצע על שמפו פינוק ברשתות נוספות מה שמוביל לחשוב שיש כרגע מבצע של הסוכן/חברה,
ואין שום סיבה שכיש מבצעים של החברה ״משנת יוסף״ ממשיכים במחיר הרגיל ולוקחים את המבצע לעצמם!
לא מדובר בכזה מקרה..לא מחייב, בדגים אני רואה הרבה פעמים שרשת אחת עושה מבצע, ובעיקבותיה שאר הרשתות, ולא תמיד זה אותו חברה של דג,
אותי זה מוביל לחשוב שזה תחרות בריאה בין רשתות, שבאמת חבל שמשנת יוסף לא מצטרפת... (אבל זכותה, הלקוחות בכיס שלה)
הם מגיעים למשנת יוסף באריזה סיטונאית, להבדיל מהחנויות ששם זה אריזה קמעונאית.הביצים של משנת לא מגיעים ארוזות כמו בחנות אולי הם גם מזויפות?
לנו היה שובר לחליפה וביטלנו אותו דרך שירות הלקוחותיש לי למכור תו לרכישת כובע בפרסטר
בתוקף עד ר"ח סיון
s0583236351 בגימייל
אמת ויציב וזו אכן בעייה גדולה!אז ככה החוויה שלי מקניה במשנת יוסף
אתמול הלכתי פעם ראשונה לנסות (בנתיבות)
לגבי המוצרים נהנתי דברים הגיעו קרים איכות טובה ארוז היטב סה"כ סחורה טובה
לגבי מיקום החלוקה גרוע ביותר מקום קטן וצפוף בתוך אוהל כזה שכל עם ישראל נדחק בפנים לאסוף את מצרכיו כאילו זה בחינם וכאילו שהולך להיגמר הסחורה אבל אם זה הסתדרתי
הכי נוראי מבחינתי זה שאמור להיות כביכול הפרדה מלאה בין נשים לגברים ויש גם ברשמי שעות נפרדות
אממ שאנשים לא סופרים את זה וזה יותר בכיוון של ציבור הנשים שלמרות שזה השעה של הגברים וכל האברכים הגיעו בדיוק אחרי הכולל עדיין מגיעות נשים ולא אחת שתיים אלא הרבה כאילו אין הפרדה
אם זה היה ברחובה של עיר נווו אבל זה בתוך אוהל קטן וכולם ממהרים ונדחסים ולא נוח בכלל
עכשיו כולם יקפצו עליי מה גם במכולת ובבר כל אין הפרדה נכון אבל שם אני לא עושה קניות ב40 מטר רבוע עם עוד 50 אנשים שמתכופפים לרצפה לנבור בארגזים שפזורים שם ולנסות להבדיל בין גריסי פנינה לגריסים רגילים
וזה ממש הוריד לי מהמכירה אני מאמין שבכל סניף זה אחרת אבל כך זה אצלנו וזה לא נעים בכלל
מישהו???מישהו קנה את הנגן דאבל סאונד של סאמוויקס שנמכר השבוע במשנת וכבר קיבל אותו אני צריך דחוף תמונה ומידע עליו
כמה זמן אחרי הקניה?לנו היה שובר לחליפה וביטלנו אותו דרך שירות הלקוחות
קיבלנו את הכסף חזרה
לידיעתכם,יש לי למכור תו לרכישת כובע בפרסטר
בתוקף עד ר"ח סיון
s0583236351 בגימייל
בטוח? מנסיון?לידיעתכם,
כשנגמר התוקף, המערכת מזהה שלא השתמשת ומזכה אותך בכל הסכום.
קרוב לזמן פקיעת תוקף הזיכויכמה זמן אחרי הקניה?
ומה רע בטיטולים של יש?ליד הבית יש לי "יש חסד", מאז שהם התחילו למכור את הטיטולים של מותג "יש" במקום "טיטולים" נשאר לקנות שם רק האגיס או פמפרס...
כדאי להציע את זה , לא רק בגלל שאז זה יהיה ברור יותר , זה מספיק ברור כבר כיום ,נ. ב. ייתכן וכדאי להציע מכירות שהם רק לגברים או רק לנשים בלי חלוקה לשעות!
לפחות באיזור שיש בו מכירות רבות שיהיה מכירה רק לגברים וכדו׳ וככה זה יהיה ברור יותר.
ניסיתי פעם ולא הייתי מרוצה.ומה רע בטיטולים של יש?
המוזר הוא שאדרבא אצלנו הנשים הם לפני הגבריםכדאי להציע את זה , לא רק בגלל שאז זה יהיה ברור יותר , זה מספיק ברור כבר כיום ,
הסיבה שההפרדה לא נשמרת , כי כעבור חצי שעה הסחורה הטובה נגמרת , הרבה מוצרים אוזלים , בירקות נשאר בד"כ הסחורה הפחות איכותית , גם במוצרים הסגורים יש הרבה קרועים , פגומים , מלוכלכים וכו' ,
אילו היה ברור שגם בסוף המכירה תהיה אותה סחורה שיש בתחילה , ההפרדה היתה נשמרת ( ב90% לפחות )
כנראה זה שעה מוקדמת שהבעלים עדיין לא חוזריםהמוזר הוא שאדרבא אצלנו הנשים הם לפני הגברים
אז מה מונע מהם להגיע בזמן שלהם ולקחת את כל הסחורה הטובה והאיכותית
למה הם מגיעות שעתיים אחרי הזמן שלהם לאסוף את כל "הפגומים"
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים