מישו כבר פתח את המלפפון חמוץ מהשבוע?
יש לו טעם מוזר כמו מלפפון בחומץ אבל זה במלח.
נשמח לדעת אם רק לנו יש הבדל בטעם
אנחנו כבר מזמן הפסקנו לקנות מלפפונים חמוצים במשנת יוסף,
אמנם הם מוכרים מלפפונים של חברה ידועה, אבל הם הרבה מאד פעמים בטעם של מלפפונים בחומץ.

למי שרלוונטי אני רואה באתר שלא יהיה חלב השבוע

איפה רואים?
1750152935880.png

האם גם לכם הענבים הירוקים היו חמוצים? ולמי זה קשור?
אגב אצלנו לא קוצץ חלב ומים.
היו חמוצים
וקוצץ החלב :(
שאלה
למה שבוע שעבר זה קוצץ ואף אחד לא התלונן ????
למה כבודו חושב שכל תלונה שלא הועלתה כאן לא נתלוננה מעולם?
אכן התלוננו בבית ובמכולת ואפי׳ בשבת בסעודה..

אבל לענ״ד דווקא כשגם שבוע שעבר קוצץ החלב, מוכיח לכל שהמלחמה היא לא תירוץ וזה דווקא סיבה רבתי להתלונן..

אבל לענ״ד דווקא כשגם שבוע שעבר קוצץ החלב, מוכיח לכל שהמלחמה היא לא תירוץ וזה דווקא סיבה רבתי להתלונן..
אבל לענ"ד דווקא כשגם שבוע שעבר קוצץ החלב, מוכיח לכל שלא המלחמה התירוץ רק פשוט היה להם בעיות אספקה ואם היה להם בעיות אספקה שבוע שעבר אז זה מובן מאליו ששבוע של מלחמה יהיה גם כן בעיות אספקה

אבל לענ"ד דווקא כשגם שבוע שעבר קוצץ החלב, מוכיח לכל שלא המלחמה התירוץ רק פשוט היה להם בעיות אספקה ואם היה להם בעיות אספקה שבוע שעבר אז זה מובן מאליו ששבוע של מלחמה יהיה גם כן בעיות אספקה
ולמה למכולת או לסופר אין בעיות אספקה

ולמה למכולת או לסופר אין בעיות אספקה
כאחד שהיה גר ממש ליד תחנה של משנת
יודע להגיד שרוב המוצרים משנת בעצמם מספקים אבל מוצרי חלב ועוד כמה מוצרים כמו העוגיות של הדר גאולה וכל דבר שחייב להיות טרי טרי החברה בעצמה מביאה
ואלי פשוט טרה הודיעו שלא יוכלו לספק להם השבוע חלב בכל מיני מקומות
ושים לב מוצר חלבי שמתקלקל הכי מהר זה חלב וכנראה שדברים אחרים היו להם דרך לספק וחלב לא
ודבר שני אצלינו לא הגיע השבוע יופלה (שבדרך אגב זה מתנובה) וזה ממש הפריע לי כי השבוע כמעט שלא הזמנתי דברים וברגע שחסר לי מהדברים הבסיסיים של ההזמנה שלי לא היה שוה לי את כל ההזמנה
וע"כ אולי אני יכול להתלונן בשרות לקוחות
אבל מה יעזור את כל הבלאגן כאן בפרוג

בפרט כפי שהזכרתי כבר במוצ"ש שזה זמן מלחמה ומכל הבלאגן משנת לא יחשבו לרגע שהם צריכים לשפר משהו כי מה הם יכולים לעשות בשעת מלחמה

אבל מה שהכי מצחיק אותי זה שהרבה מהמתלוננים מתלוננים על בסיס קבוע יש כאלה פעם בשבוע יש כאלו פעם בשבועיים או פעם בחודש, אני במצב שלהם הייתי מפסיק מזמן להזמין אצלם
שוין לך תבין אותם

אני רוצה רק להעיר לפני זה
ראיתי שבמכירה אזל מהמלאי מוקדם החלב והמים
אז שבוע שעבר קוצץ החלב (עכ"פ אצלינו)
ואף אחד לא התלונן כי מה אפשר לעשות אולי היה להם איזה בעיה טכנית ולא יכלו להביא את החלב
אבל אם זה יקרה השבוע (וזה סביר מאוד שזה יקרה כי סביר מאוד שיהיה מחסור ולא מפני עצם המלחמה אלא רק מהבהלה אנשים קנו כמויות מטורפות שאני חושש שזה יתקלקל בבית) כמובן שיהיה כאן כמה ניקים שיתלוננו למה זה קוצץ, אבל הם בעצמם לא יחשבו רגע להתלונן על המכולת שליד הבית שנגמר לו החלב והמים והנייר ביום שישי על הבוקר
אני מקווה שמי שצריך להבין את זה הבין
במוקדשירות לקוחות של טרה אומרים שלא יהיה אספקה בעקבות מחסור בכח אדם

אצלינו ביום שני החלב קוצץ
ראיתי את זה באתר ביום א אחרי צהרים (אחרי שהמכירה נסגרה)
אבל יכלתי להזמין אצל מישנהו שיש לו הזמנה וקיבל היום (יום ד)
וכמובן להם כן הגיע
כנראה יש להם בעיה עם ימי שני
(מהניסיון של השבועיים האחרונים)

אבל מה שהכי מצחיק אותי זה שהרבה מהמתלוננים מתלוננים על בסיס קבוע יש כאלה פעם בשבוע יש כאלו פעם בשבועיים או פעם בחודש, אני במצב שלהם הייתי מפסיק מזמן להזמין אצלם
שוין לך תבין אותם
מה שאותי מצחיק או יותר נכון מעציב שבציבור החרדי יש נורמה הזויה שעסק לא צריך לתת שירות לקוחות, ואם לקוח מבקש שירות לא רק שהוא לא מקבל את זה... אלא הוא המתלונן נודניק ולא בסדר "ושוין לך תבין אותם"
כל החוקים של הגנת הצרכן, למה הם נועדו? תפסיק לקנות ודי? אז זהו שלא! לידיעתכם הלקוח זכותו לקבל את השירות המגיע לו בכבוד וביושר

מה שאותי מצחיק או יותר נכון מעציב שבציבור החרדי יש נורמה הזויה שעסק לא צריך לתת שירות לקוחות, ואם לקוח מבקש שירות לא רק שהוא לא מקבל את זה... אלא הוא המתלונן נודניק ולא בסדר "ושוין לך תבין אותם"
כל החוקים של הגנת הצרכן, למה הם נועדו? תפסיק לקנות ודי? אז זהו שלא! לידיעתכם הלקוח זכותו לקבל את השירות המגיע לו בכבוד וביושר
ואם משנת לא נותנים לו את זה
מה זה יעזור לו להתלונן כל הזמן בפרוג

ואם משנת לא נותנים לו את זה
מה זה יעזור לו להתלונן כל הזמן בפרוג
נכון אתה צודק אם רק פעם אחת הוא היה מתלונן במקום המתאים דהיינו ברשות להגנת הצרכן זה היה חוסך את כל התלונות בפרוג... ולצערנו משנת מנצלים את זה היטב... כי הם יודעים שמקסימום הלקוח יתלונן בפרוג וגם על זה יהיו את אלו שיענו לו שהוא המוזר שדורש שירות...ומה זה עוזר להתלונן בפרוג וכו' וד"ל

נערך לאחרונה ב:
נכון אתה צודק אם רק פעם אחת הוא היה מתלונן במקום המתאים דהיינו ברשות להגנת הצרכן זה היה חוסך את כל התלונות בפרוג... ולצערנו משנת מנצלים את זה היטב... כי הם יודעים שמקסימום הלקוח יתלונן בפרוג וגם על זה יהיו את אלו שיענו לו שהוא המוזר שדורש שירות...ומה זה עוזר להתלונן בפרוג וכו' וד"ל
אחרי כל הסיפורים
שאלתי במקומה עומדת
מה עוזר להתלונן בפרוג
הרי הכי טוב להתלונן איפה שציינת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה