בת של מלך מלכי המלכים
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
- #5,381
למי יש בבית שקיות הקפאה ממשנת יוסף ויודע להגיד לי כמה שקיות יש בחבילה? תודה.
250 יחידותלמי יש בבית שקיות הקפאה ממשנת יוסף ויודע להגיד לי כמה שקיות יש בחבילה? תודה.
נפתח?אשמח שיעדכנו שנפתח האתר להזמנות
תודה!
עדיין לא.נפתח?
נפתח!!!!עדיין לא.
עדיף שלא יהיה באתר חלב ונקנה מראש במכולת... מלהשים באתר ובפועל לא להביא...אין חלב![]()
עדיף שיהיה ושיביאו... הזדמנות לומר תודה על תקופה ארוכה שמתנהל ככה...עדיף שלא יהיה באתר חלב ונקנה מראש במכולת... מלהשים באתר ובפועל לא להביא...
דמי החיבור זה בעצם על הסיםההתחברות בחינם? {בד״כ התשלום בחנות הוא 49.9 על הסים והחיבור ביחד}.
אז זה אומר חיבור לרמי לוי ב18 ש״ח?!דמי החיבור זה בעצם על הסים
ברגע שיש לכם סים אין דמי חיבור.
יש שם טלפון לחיבור, ואפשר גם דרך האתר ומקישים את המס' של הסים.ומה עושים אחרי שקונים את הסים?
אז זה אומר חיבור לרמי לוי ב18 ש״ח?!
{מה שמונע מרבים לעבור לשם זה שעד שהחיסכון מתחיל כבר עוברים שוב!}
ומה עושים אחרי שקונים את הסים?
כנלהאם לעוד מישהו יש בעיה באתר הערב?
(פעם ראשונה שקורה לי דבר כזה)
גם לי...גם לי לא עובד
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים