אני חדש במשנת, שאלה

אם מוצר מסוים לא הגיע ובעל התחנה צילם את הדף עם חסרון המוצר, מתי אני רואה זיכוי באתר בזיכוים, או איפה בכלל? איך אדע שזוכיתי?

תודה לעונים
תלוי במנהל התחנה.
מתי הוא שולח את למשנת
אבל כשהם מזכים בטלפון
רואים את זה מיד

למישהו יש המלצה או דיב על העריסה הנצמדת?

אשמח לדעת לגבי העריסה
זה מתאים רק לגיל קטן?
עד איזה גיל בערך?

למי ששאל על העריסה המידע שהשגתי הוא כזה- זאת עריסה חיקוי של מטחברת מישהי אמרה לי שקנתה אותה ב413 שח
היא לא נצמדת לגמרי למיטה ולא מתכווננת בדיוק לגובה אז זה קצת מאבד את האפקט
למי שאין עריסה בכלל אז זה יכול להיות יותר נח מעריסה רגילה
אבל מי שמחפש 'מיטחברת' אז זה לא לגמרי
כמובן הכל מידע מחברות ולא מנסיון אז לא לוקחת אחריון

אני חדש במשנת, שאלה

אם מוצר מסוים לא הגיע ובעל התחנה צילם את הדף עם חסרון המוצר, מתי אני רואה זיכוי באתר בזיכוים, או איפה בכלל? איך אדע שזוכיתי?
אצלי כשהיה לי כזה דבר זה הלך
שמנהל התחנה רשם את זה אצלו ואני התקשרתי ביום א' שיזכו אותי ובדרך כלל זיכו אותי
וכן בדברים שהתקלקל לי אמרו לי לשלוח לתחנה ולהתקשר אליהם שיזכו אותי

למי ששאל על העריסה המידע שהשגתי הוא כזה- זאת עריסה חיקוי של מטחברת מישהי אמרה לי שקנתה אותה ב413 שח
היא לא נצמדת לגמרי למיטה ולא מתכווננת בדיוק לגובה אז זה קצת מאבד את האפקט
למי שאין עריסה בכלל אז זה יכול להיות יותר נח מעריסה רגילה
אבל מי שמחפש 'מיטחברת' אז זה לא לגמרי
כמובן הכל מידע מחברות ולא מנסיון אז לא לוקחת אחריון
לא נכון! את מביאה מידע מוטעה ולא נכון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה