למה אין קרטוני עופות מעורבבים? זה בקשה מוגזמת?
פשוט לא נראה לי הגיוני למלא מקפיא שלם בחזה וירכיים רק בגלל שאלו החלקים היחידים שאנחנו אוכלים.
וגם סתם אני לא אוהבת שיש לי כמות של מוצר אחד עד 120
מישהו העלה את זה פעם לפניהם?

2 שאלות דחופות!
אם יש לי זיכויים זה יורד אוטומטית? או שאני צריכה לעדכן,
וגם אם הזיכוי הוא על בצל לדוגמא והשבוע לא קניתי בצל אז זה יתממש על משהו אחר או רק על בצל?

דבר נוסף אני מנסה להזמין עט מחיק וטיפקס יבש- זה רושם שזה יכנס לעגלה אבל תכלס הוא לא מכניס אותו וזה נראה תקוע- אבל זה כן נותן לי להמשיך להזמין דברים אחרים יודעים מה לעשות?

2 שאלות דחופות!
אם יש לי זיכויים זה יורד אוטומטית? או שאני צריכה לעדכן,
וגם אם הזיכוי הוא על בצל לדוגמא והשבוע לא קניתי בצל אז זה יתממש על משהו אחר או רק על בצל?
מחזיר את הכסף אוטומטי.
לא מוצר כנגד מוצר.

מחזיר את הכסף אוטומטי.
לא מוצר כנגד מוצר.
סוג של "אוטומטי"
כדאי לרשום ולבדוק שאכן זוכית,
משום מה, הזיכויים מתפספסים הרבה פעמים.
אם לא ראית זיכוי בדף ההזמנה- עליך לעדכן את שירות הלקוחות.

סוג של "אוטומטי"
כדאי לרשום ולבדוק שאכן זוכית,
משום מה, הזיכויים מתפספסים הרבה פעמים.
אם לא ראית זיכוי בדף ההזמנה- עליך לעדכן את שירות הלקוחות.
כדאי לעקוב.
אבל ב"ה אצלי לא קרה ששכחו לזכות...

פשוט לא נראה לי הגיוני למלא מקפיא שלם בחזה וירכיים רק בגלל שאלו החלקים היחידים שאנחנו אוכלים.
אין באף מקום בעולם ארגזי עופות מעורבבים,
איך ישקלו אותם ?

יש קרטון עוף מחולק
1753387075825.png

אני במעלות עם נקודת חלוקה חדשה רק כחודש, מה התנאים כדי שגם לנו יסופקו מוצרים בקירור?

יש רק בקצביות זה נקרא ארגז עוף מחולק
אין סיכוי שמשנת יעשו את זה זה הרבה עבודה והמחיר של זה גבוה

אין קשר בין הבקשה של ארגז עופות מעורבב שהתכוון ל4 מגשים של ירכיים ו4 מגשים של חזה,
לעוף מחולק שזה עוף שלם רק חתוך.

אין קשר בין הבקשה של ארגז עופות מעורבב שהתכוון ל4 מגשים של ירכיים ו4 מגשים של חזה,
לעוף מחולק שזה עוף שלם רק חתוך.
כן אבל אם עושים עוף מחולק אז מה הבעיה לתמחר חלקי עופות מסויימים
זה סתם רעיון חדשני אני לא חושבת שיש פה בעיה טכנית

כן אבל אם עושים עוף מחולק אז מה הבעיה לתמחר חלקי עופות מסויימים
זה סתם רעיון חדשני אני לא חושבת שיש פה בעיה טכנית
חלקי עוף כל אחד לחוד מוכרים כבר
עופות שלמים מפורקים או מחולקים מוכרים כבר
להתחיל לעשות שילובים זה משהו שהצורך בו הוא קטן וההעדפות של כל אחד הם רבות מאוד, ככה שאין שום סיכוי ושום היגיון ליצור קופסאות עם [לצורך הדוגמא] 10 אחוז כנפים ו 90 אחוז חזה, כי למשפחה אחרת הצורך הוא שונה, ואין לדבר סוף.

חלקי עוף כל אחד לחוד מוכרים כבר
עופות שלמים מפורקים או מחולקים מוכרים כבר
להתחיל לעשות שילובים זה משהו שהצורך בו הוא קטן וההעדפות של כל אחד הם רבות מאוד, ככה שאין שום סיכוי ושום היגיון ליצור קופסאות עם [לצורך הדוגמא] 10 אחוז כנפים ו 90 אחוז חזה, כי למשפחה אחרת הצורך הוא שונה, ואין לדבר סוף.
1.ומי שרוכש את הקרטונים המחולקים-משתמש בכ-ל חלקי העוף? לא מוסר חלק ממנו לאחרים?
כשהגיעו למסקנה שמוכרים כזה ארגז האם בדקו היטב את הצרכים של הציבור לפני כן?
2.מי אמר שהכמות של הקרטונים המחולקים היא שוות ערך לכמות הקרטונים האחרים ? כלומר אולי מוציאים מזה "מהדורה מצומצמת" כי אין ביקוש גדול, אז אם ככה מה הבעיה לעשות קומבינציות שונות? הטרחה כבר נטרחת
עיין ערך במבה ביסלי גריל, במבה ביסלי בצל, מיקס פיצוחים וכן הלאה - טרחה שהיא שווה כדי לקלוע לטעם של כל אחד

1.ומי שרוכש את הקרטונים המחולקים-משתמש בכ-ל חלקי העוף? לא מוסר חלק ממנו לאחרים?
כשהגיעו למסקנה שמוכרים כזה ארגז האם בדקו היטב את הצרכים של הציבור לפני כן?
2.מי אמר שהכמות של הקרטונים המחולקים היא שוות ערך לכמות הקרטונים האחרים ? כלומר אולי מוציאים מזה "מהדורה מצומצמת" כי אין ביקוש גדול, אז אם ככה מה הבעיה לעשות קומבינציות שונות? הטרחה כבר נטרחת
עיין ערך במבה ביסלי גריל, במבה ביסלי בצל, מיקס פיצוחים וכן הלאה - טרחה שהיא שווה כדי לקלוע לטעם של כל אחד
עוף מחולק זה בעצם חומר הגלם בצורתו המקורית, המשווק לא נתקע עם חלקים.....
ואם קונים את זה כנראה שיש ביקוש...

כל חלוקה אחרת דורשת חישובים מה תעשה עם היתרה, והאם יהיה ביקוש.

הטענה היחידה שלכם שרלוונטית היא למה צריך קרטונים של 10 קילו, ולא מסתפקים ב-5 קילו למשל.
פעם גם התפוחי אדמה היו 10 קילו, והם הקטינו.

הטענה היחידה שלכם שרלוונטית היא למה צריך קרטונים של 10 קילו, ולא מסתפקים ב-5 קילו למשל.
פעם גם התפוחי אדמה היו 10 קילו, והם הקטינו.
יכול להיות שזה יתן מענה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה