שימו לב למושט- מחיר שווה
מחירי הדגים ירדו בשנה האחרונה באופן ניכר הרשתות מציגים את זה כמבצעים אבל האמת שהמחירים ירדו.
משנת יוסף לא הזיזו את המחיר.
אפילו במכירות של מיר הורידו את הדגים באופן דרסטי.
ואל תשכח שמשנת יוסף היא היום היבואנית אחרי שקנתה את צירינה כך שהיא חוסכת פערי תיווך
והנה זה השבוע:
1753399808499.png

כן אבל אם עושים עוף מחולק אז מה הבעיה לתמחר חלקי עופות מסויימים
זה סתם רעיון חדשני אני לא חושבת שיש פה בעיה טכנית

חלקי עוף כל אחד לחוד מוכרים כבר
עופות שלמים מפורקים או מחולקים מוכרים כבר
להתחיל לעשות שילובים זה משהו שהצורך בו הוא קטן וההעדפות של כל אחד הם רבות מאוד, ככה שאין שום סיכוי ושום היגיון ליצור קופסאות עם [לצורך הדוגמא] 10 אחוז כנפים ו 90 אחוז חזה, כי למשפחה אחרת הצורך הוא שונה, ואין לדבר סוף.

1.ומי שרוכש את הקרטונים המחולקים-משתמש בכ-ל חלקי העוף? לא מוסר חלק ממנו לאחרים?
כשהגיעו למסקנה שמוכרים כזה ארגז האם בדקו היטב את הצרכים של הציבור לפני כן?
2.מי אמר שהכמות של הקרטונים המחולקים היא שוות ערך לכמות הקרטונים האחרים ? כלומר אולי מוציאים מזה "מהדורה מצומצמת" כי אין ביקוש גדול, אז אם ככה מה הבעיה לעשות קומבינציות שונות? הטרחה כבר נטרחת
עיין ערך במבה ביסלי גריל, במבה ביסלי בצל, מיקס פיצוחים וכן הלאה - טרחה שהיא שווה כדי לקלוע לטעם של כל אחד

עוף מחולק זה בעצם חומר הגלם בצורתו המקורית, המשווק לא נתקע עם חלקים.....
ואם קונים את זה כנראה שיש ביקוש...

כל חלוקה אחרת דורשת חישובים מה תעשה עם היתרה, והאם יהיה ביקוש.

הטענה היחידה שלכם שרלוונטית היא למה צריך קרטונים של 10 קילו, ולא מסתפקים ב-5 קילו למשל.
פעם גם התפוחי אדמה היו 10 קילו, והם הקטינו.

יכול להיות שזה יתן מענה

תפנו אליהם
אי משער שלמשנת יוסף אין משחטה ומפעל ששייך אליהם, אלא הם רוכשים שחיטה של כמה שעות,
ולכן הפירוק והחלוקה והאריזה היא כמו שנהוג במפעל, ואין להם יכולת לבקש אחרת.

והסיבה שהאריזה היא ארגזים של מגשים של חלק עוף מסויים, כי בדרך כלל לא מוכרים ארגזים ברשתות השיווק אלא מגשים בודדים,
רק במכירות המוזלות של החרדים מוכרים ארגזים שלמים, אבל למכירות האלו אין את היכולת לבקש צורת אריזה שונה שלא נהוג במפעל.

זה באמת הזוי

באושר עד יש חסד ורמי לוי זה עלה בין 8.9 ל12.9 לק"ג

במקומות אחרים היה מבצעים אחרים אך מחיר כזה טרם היה
גם לאילו שבודקים דג דג [או שכן או שלא]
זה מוצר קצת שונה, כי זה רק עם פס עור.

אכן עדיין המחיר יקר מאד.

למשהו יש ניסיון עם זה?
זה עם טעם? ילדים ישתו את זה או שזה מגעיל?
צפה בקובץ המצורף 2023878צפה בקובץ המצורף 2023879
האיינטול הבת שלי לא הסכימה להתקרב לזה, ויש לזה ריח נוראי...
אבל אולי בגלל שכל תרופה מבחינתה קשה מאוד לתת לה.
אם את מבני ברק, תוכלי לקחת את שלי, זה פתוח אומנם אבל לא ישתמשנו אפילו לא בטיפה אחת...

אני לא בטוח אם כתוב כ... או סתם משקל
גם לך זה לא ודאי רק ”כמדומך”
אז עכשיו אפשר לבדוק (המערכת פתוחה להזמנות) - על חלק ניכר כתוב כ...

קבצים מצורפים

• בצל כ 2 קילו.PNG
    בצל כ 2 קילו.PNG
    KB 97.2 · צפיות: 14
  • גזר כ 1.15.PNG
    גזר כ 1.15.PNG
    KB 68.9 · צפיות: 15
  • מלפפון כ 1.5.PNG
    מלפפון כ 1.5.PNG
    KB 85.3 · צפיות: 13
  • פלפל אדום כ 0.9.PNG
    פלפל אדום כ 0.9.PNG
    KB 67.4 · צפיות: 15
  • פלפלונים כ 0.23.PNG
    פלפלונים כ 0.23.PNG
    KB 48.5 · צפיות: 12
השאלה שלי אם יש אנשים שרצו להזמין אבל אזל להם מהמלאי אז הם לוקחים מהמכירה על חשבון אלו שהזמינו ואחר כך מבקשים שיחייבו אותם, כך שהם הרוויחו את המוצר של שאחרים שזוכו...
צריך לשים לב לסוגי הלוקחים...
יש כאלה שחושבים שהזמינו (ומגיעים עם רשימה מהבית) וייתכן שבסוף לא הזמינו, או שהזמינו אבל זה קוצץ..
יש כאלה שמתבלבלים עם מוצר אחר.

מאוד קשה לי להאמין שיש כאלה שלוקחים מוצר שלא הזמינו לכתחילה ומחייבים את עצמם.
לפעמים גם לא מביאים מספיק. יש כמות מסויימת, מחלקים בין התחנות, והמקדים נשכר...
לא נראה לי שיש כזה דבר...

כן יש שמקצצים כשחסר, אבל הבן אדם לא מחוייב על זה, וזה לא רשום לו בדף ההזמנה, וכן כתוב לו בצד לידיעה שבמוצר קוצץ, ואכן אסור לו במצב כזה לקחת, אפילו שהוא כועס על משנת יוסף למה לי קיצצו ולשכן שלי לא....

אני במעלות עם נקודת חלוקה חדשה רק כחודש, מה התנאים כדי שגם לנו יסופקו מוצרים בקירור?
בהצלחה בניהול התחנה.
ייתכן וזה גם תלוי במספר הלקוחות, אבל כמו שכבר כתבו ייתכן ובגלל המרחק, לא מספקים מוצרים מסויימים.

כדאי לעקוב.
אבל ב"ה אצלי לא קרה ששכחו לזכות...
אצלי קרה מדי הרבה פעמים,
אגב, בעיקר זיכויים כלליים על דברים שלא הגיעו בכלל
או שהגיעו רקובים לחלוטין (כמו התפוחי אדמה לפני שבועיים)
תמיד צריך לעקוב.
או בדף ההזמנות, אבל אפשר גם קודם דרך האתר או אפילו בטלפון. זיכויים וחיובים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה