מוכרים השבוע שישיית גרביונים לבנות כותנה מדוגם.
אני מעונינת להחליף מידה מ 3-4 ל 2-3 (הזמנתי את זה פעם קודמת שהיה את המוצר - לא פתחתי)
יש מישהי שצריכה 3-4 ויכולה להליף איתי?
בעיקרון עדיין אפשר להחזיר להם את המוצר, בנכוי קנס כספי (בניגוד לחוק, כיוון שזו לא קנייה בחנות אלא זה מוגדר כעסקה מרחוק או עסקת רוכלות)

מישהו קנה את הכירה ניידת ויכול להסביר לי מה זה ה4 רצועות מתכת שהגיע בפנים הכירה?

איך האיכות של המכשיר פלאפון IKOSHER שמוכרים השבוע, האם זה שווה?
המכשיר נחמד ממש
הלחצנים עושים לפעמים בעיות
אבל שווה את המחיר
בפרט בבית של ילדים שבו המכשירים הכי יקרים הולכים בקצב...

משהו הזמין את המתקן קפיצה לפעוטות ויכול להמליץ /דיס ?
צילום מסך 2025-07-31 225545.png

משהו יודע איך המיקרוגל?

אפשר להאמין שהבושם קלאב דה נייט הוא אמיתי ולא חיקוי?
המחיר חצי מהחנויות!
1754034609051.png

אם הזמנתי תו לחליפה ובסוף לא השתמשתי האם מקבלים זיכוי לחשבון או שמפסידים את הכסף?

אם הזמנתי תו לחליפה ובסוף לא השתמשתי האם מקבלים זיכוי לחשבון או שמפסידים את הכסף?
אנחנו קיבלנו כסף חזרה
אמרו לנו מראש שיהיה אפשר,
ובסוף התקשרו אלינו להזכיר לממש- וביקשנו במקום את הכסף חזרה.

אנחנו קיבלנו כסף חזרה
אמרו לנו מראש שיהיה אפשר,
ובסוף התקשרו אלינו להזכיר לממש- וביקשנו במקום את הכסף חזרה.
טוב לדעת
כי אני עכשיו במרדף אחרי הכסף ששילמתי על זיכוי בפרסטר ולא השתמשתי
הם שלחו אותי לדבר עם פרסטר, שכמובן לא עונים.
גם לא הבנתי למה אני צריכה לדבר עם פרסטר? שילמתי לכם תחזירו את הכסף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה