לא נראה לי שמישהו קונה שם בעיניים עצומות בד"כ צריך עיניים פתוחות בשביל לבדוק מחירים...
אל איזה מכולות שכונתיות את מדברת? אחד שאין לו בקרבת מקום צרכנייה גדולה כמו יש אושר עד אין מצב שהמכולת השכונתית יותר זולה...בד"כ הם גם לא עושים מבצעים
עוד לא ראיתי משהו שקפץ המחיר במשנת יוסף
וברשתות הגדולות נשאר זול
קורנפלקס אפילו ביש עולה היום 19.9
שמן 8.9
טורטיות 13.9
כדאי שסתכלי כמה עלה השוקוציפס אופנהיימר השבוע 14.5 ש"ח ל150 גרם! (יותר זול מטבלת שוקולד רגילה)
ואם תציצי במדפי הצמקאו ביש חסד, תקבלי שאריזת שוקוציפס אופנהיימר עולה חצי מהמחיר במשנ'ס.

יש שתי סוגים של שוקו צ'יפס אופנהיימר

שוקולד אמיתי (בחבילות של 150 גרם), עולה כ 15 ש"ח במשנת ובאושר עד

בטעם שוקולד, חבילות גדולות יותר, עולה 25 ל500 גרם באושר עד

יש שתי סוגים של שוקו צ'יפס אופנהיימר

שוקולד אמיתי (בחבילות של 150 גרם), עולה כ 15 ש"ח במשנת ובאושר עד

בטעם שוקולד, חבילות גדולות יותר, עולה 25 ל500 גרם באושר עד
מעניין לדעת
וזה עדיין פי 2 מחיר מטבלת שוקולד רגילה שאת יכולה לשבור לחתיכות קטנות ....

כדאי שסתכלי כמה עלה השוקוציפס אופנהיימר השבוע 14.5 ש"ח ל150 גרם! (יותר זול מטבלת שוקולד רגילה)
ואם תציצי במדפי הצמקאו ביש חסד, תקבלי שאריזת שוקוציפס אופנהיימר עולה חצי מהמחיר במשנ'ס.
הצחקת אותי כי אין להשיג אופנהיימר ביש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כן ושל מיה 200 גרם 15.9 קניתי השבוע

שאלה, הזמנתי בגד ים, ושמו לי בשקית, במקום הבגד ים מארז של גרביונים שלא הזמנתי, מה אני אמורה לעשות עם זה?
(נראה שאת הבגד ים זיכו אותי)

גם בעיסקה מרחוק יש דמי ביטול, בגובה של 5% מהמחיר ששולם או 100 ₪, לפי הנמוך מביניהם.
אכן כן, אבל רק כשההחזר הוא החזר כספי. אבל במשנת יוסף ההחזר הוא זיכוי ועל זיכוי החוק הוא שאין דמי ביטול אלא הסכום שולם בעת העסקה. ובוודאי לא 5 ש"ח כמו שמשנת גונבים כשמחיר המוצר הוא פחות מ-100 ש"ח שאז זה יותר מ-5%

שאלה, הזמנתי בגד ים, ושמו לי בשקית, במקום הבגד ים מארז של גרביונים שלא הזמנתי, מה אני אמורה לעשות עם זה?
(נראה שאת הבגד ים זיכו אותי)
לפנות אליהם במייל.
הם יזכו על הבגד ים ותחזירו את המארז שקיבלתם במכירה הקרובה.

מישהו יודע למה כתוב באתר שהמכירה הבאה בעוד 7ימים?

מעניין לדעת
וזה עדיין פי 2 מחיר מטבלת שוקולד רגילה שאת יכולה לשבור לחתיכות קטנות ....
יש לך טבלאות ב5 ש"ח?

אני קונה את הבטעם שוקולד של אופנהיימר. עושה את העבודה, טעים מספיק
(הכי טוב מכל התחליפים)

כן, קצת פחות אנינות טעם...

אתה יכול לבקש מהשירות לקוחות זיכוי לאשראי
א. לא נכון, הם מאוד לא אוהבים כסף להחזיר לאשראי.
ב. לא רוצה, אני רוצה החזר מלא בזיכוי לקניה הבאה, זה החוק וזה מגיע לי ביושר.
ג. עדיין לא הסברת למה הם לוקחים 5 ש"ח למוצר, כשהמוצר בשווי פחות מ-100 ש"ח, רציתי פעם להחזיר מוצר שקניתי ב-15 ש"ח ובלי בושה הם ביקשו 5 ש"ח, 30% משווי המוצר בהחזר לזיכוי לקניה הבאה, זה נקרא לתת אפשרות להחזר מוצרים ע"פ חוק הגנת הצרכן שהם כותבים על דף ההזמנה כל שבוע?????

א. לא נכון, הם מאוד לא אוהבים כסף להחזיר לאשראי.
ב. לא רוצה, אני רוצה החזר מלא בזיכוי לקניה הבאה, זה החוק וזה מגיע לי ביושר.
ג. עדיין לא הסברת למה הם לוקחים 5 ש"ח למוצר, כשהמוצר בשווי פחות מ-100 ש"ח, רציתי פעם להחזיר מוצר שקניתי ב-15 ש"ח ובלי בושה הם ביקשו 5 ש"ח, 30% משווי המוצר בהחזר לזיכוי לקניה הבאה, זה נקרא לתת אפשרות להחזר מוצרים ע"פ חוק הגנת הצרכן שהם כותבים על דף ההזמנה כל שבוע?????
א. אם תבקש יחזירו לך.
ב. ג. אין לי מושג.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה