יש מקומות שכן הגיע חלב?
אצלינו גם שבוע שעבר קוצץ
בבני ברק בשתי תחנות הגיע (תחנה ביום שני ותחנה ביום רביעי)
תחנה נוספת בבני ברק ביום רביעי קוצץ

מתי אני יכול לדעת אם זה יגיע או מקוצץ רק אחרי התשלום?

איך מחזירים ביגוד למשנת יוסף?
פעם התקשרתי ואמרו לי איך להחזיר. אבל לא זכור לי בדיוק.
אאל"ט אפשר רק על מוצרים מעל 50 ש"ח
אולי להביא למנהל התחנה בשקית המקורית ואז לעדכן במייל, וניכו 5% ממחיר המוצר

מישהו נתקל גם בתופעה הזו שהכרוב כאילו מרקיב מבפנים
חשבתי שזה חד פעמי אבל קרה לי כבר פעם שלישית
20250828_231612.jpg

קרה לי בעבר כמה פעמים
כבר הרבה זמן לא ראיתי את זה.
יש לך מושג איך זה קורה
כי בד”כ שירק פלחים מרקיב כמו נגיד חסה זה מתחיל מבחוץ לאט לאט כלפי פנים
בכרוב הזה יש פתאום פלח באמצע שהרקיב לבד זה ממש מוזר

הגבילו את החלב ל4 ליטר למשפחה מקסימום.
ואמרו מראש שיהיה מחסור

משפחות ממכירות יום ב' וג' הגיע לכם?
לא רוצים להתקע לפני ר"ה בלי חלב...
אנחנו הזמנו 8 ליטר
מחר נראה אם יגיע

מדפיס לי עמודים ריקים.. יש תוסף מתאים?
העלו פה
ממש מוצלח
עדכנו את התוסף
בהדפסה זה יוצא המון דפים ופחות נח להסתובב עם זה במכירה.
אני מייצאת לאקסל ומעתיקה את העמודות הרלוונטיות (כמות ושם מוצר) לקובץ וורד ומדפיסה.

אם גבו את התשלום ולא כתוב שהחלב מקוצץ זה אומר שיגיע?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה