התשובה היא כמו שאתא קורה לעצמך תותים בלבן!הגבילו את החלב ל4 ליטר למשפחה מקסימום.
ואמרו מראש שיהיה מחסור
משפחות ממכירות יום ב' וג' הגיע לכם?
לא רוצים להתקע לפני ר"ה בלי חלב...
ביום רביעי יגיע חלב בעז"האנחנו הזמנו 8 ליטר
מחר נראה אם יגיע
שבוע הבא ביום בשני בטוח יש חלב באחריות דיברתי עם משהו מהחברה ואמר לי שמגיע חלב כבר ביום חמישי לכל היוםאני הזמנתי חלב וזה קוצץ מההזמנה
זה נוגע למשבר באופן כללי או רק ללקוחות משנת יוסף?שבוע הבא ביום בשני בטוח יש חלב באחריות דיברתי עם משהו מהחברה ואמר לי שמגיע חלב כבר ביום חמישי לכל היום
קרה לנו גם,מישהו נתקל גם בתופעה הזו שהכרוב כאילו מרקיב מבפנים
חשבתי שזה חד פעמי אבל קרה לי כבר פעם שלישית
צפה בקובץ המצורף 2058796
יש משבר בארץ בשבוע שעבר גם טרה וגם חלב רמת הגולן שזה חלב קייטי לא היה ייצור עקב תקלה שלא יכלו לייצר חלב כי המכונות צריכים טיפול תקופתי ולא עושים כי צריך לייצר שלא ייווצר מחסור ופתאום זה קורס וגם הם מנסים לעלות את מחירי החלב בפיקוח ויוצרים משברים והשבוע בטרה לא עבד להם הדפסות תוקף על הקרטונים החיצונים אז עשו את זה ידנית וזה סודר ביום שני וכל הרשתות ביקשו כולל משנת והם שלחו ביום שלישי ולתחנות של רביעי יש חלב ומחלבת רמת הגולן אין עוד ייצור ככה סיפר אחד האנשים במשנת......זה נוגע למשבר באופן כללי או רק ללקוחות משנת יוסף?
אוקי, המכירה נפתחה באיחור של כמה ימיםהי, בלוח מכירות שחילקו לפני שבועיים/שלש, היה רשום שבמכירה של השבוע תיפתח מכירת 4 מינים.
בינתים במכירה של השבוע הספיקה כבר להיסגר, ומכירת 4 מינים לא נפתחה. מישהו יודע מה עם זה?
מעניין אותי... מה הרעיון של התגובה הזו?למישהו הגיע טלית קטן מצמר? (מידה 7)
אצלנו על המדבקה היה מודפס ט"ק, כמות 0
וחיובנו על הט"ק בדף החיוב
כמובן שאת הפתילים לציצית הם זכרו להכניס לשקית....
שירות לקוחות שלחו לי את זה אבל נראה חלקי ביותריש קטלוג למישהו?
מכירת ד' מינים פתוחהאוקי, המכירה נפתחה באיחור של כמה ימים
לא התכוונתי להתלונן על החסרמעניין אותי... מה הרעיון של התגובה הזו?
אני מבינה את התסכול אבל קורה שיש טעויות ויש דרכים רגילות להתלונן.
גם אצלנו היה השבוע פריט עם כמות 0 על השקית.לא התכוונתי להתלונן על החסר
זה היה מוזר שהופיע במדבקה על השקית, כמות 0
וחוייבתי
בשונה מפעמים קודמות שמה שהיה חסר לא הופיע ולא חוייבתי...
זה הכל
ב"ה מזמינה כל שבוע
ונהנית
וטעויות קורות בכל מקום
למה לאשבוע הבא פרשת ניצוים יש מכירה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים