יש לתנובה חלב של 1.5 ליטר בקרטון עם הכשר הבד"ץ.
יכול להיות שהסיבה שמשנת יוסף לא עוברים לתנובה, היא שתנובה לא יתנו להם את המחיר הזול שטרה/רמת הגולן נותנים להם (או שאולי באמת הם יעברו).
לא! זה בגלל הפיקדון על הפלסטיק

דרך אגב
נושא הבעיה של אספקת החלב הוא נושא פוליטי
והנה 1 מהכתבות

למה??!!
כבר שבועיים שמנדים אותנו מחלב!!!
רק לי זה מרגיש מהנימה שמשנת יוסף חייבים משהו למישהו?
זה כמו שאלך לסופר וייגמר הלחם, הסופר לא חייב להביא לי לחם ואני לא חייבת ללכת לסופר הזה...
בסופו של דבר זאת מכירה מוזלת שעושה רווחים ולא מכירת חסד.

זה כמו שאלך לסופר וייגמר הלחם, הסופר לא חייב להביא לי לחם ואני לא חייבת ללכת לסופר הזה...
עיסקה נורמאלית דורשת הדדיות.
אותם תנאים המוטלים על המוכר יהיו מוטלים על הקונה.
אם הקונה מתחייב לבוא לקחת את מה שהזמין אף אם הוא לא יכל מאיזה טעם אמיתי להגיע, והחברה מחייבת אותו בתשלום,
אז גם המוכר חייב לספק את הסחורה בכל מצב ובכל מחיר גם אם יש לו טעם אמיתי שמונע אותו מזה.

הרי סומכים עליהם ולא קונים חלב באותו יום, וגם אם קנו חלב בטעות חייבים לקחת את הסחורה, אבל אם הם לא מחויבים להביא סחורה, אם כן נפסיד מכל צד, אם לא נקנה חלב באותו יום, שמא לא יביאו חלב ונמצא שאין לנו במה להרוות את צמאונינו וצמאון ילדינו.
ואם נקנה חלב, והם יחליטו כן להביא חלב, נמצאנו ממלאים את המקרר בחלב שישהה שם עד שיעבור עליו התאריך.

עיסקה נורמאלית דורשת הדדיות.
אותם תנאים המוטלים על המוכר יהיו מוטלים על הקונה.
אם הקונה מתחייב לבוא לקחת את מה שהזמין אף אם הוא לא יכל מאיזה טעם אמיתי להגיע, והחברה מחייבת אותו בתשלום,
אז גם המוכר חייב לספק את הסחורה בכל מצב ובכל מחיר גם אם יש לו טעם אמיתי שמונע אותו מזה.

הרי סומכים עליהם ולא קונים חלב באותו יום, וגם אם קנו חלב בטעות חייבים לקחת את הסחורה, אבל אם הם לא מחויבים להביא סחורה, אם כן נפסיד מכל צד, אם לא נקנה חלב באותו יום, שמא לא יביאו חלב ונמצא שאין לנו במה להרוות את צמאונינו וצמאון ילדינו.
ואם נקנה חלב, והם יחליטו כן להביא חלב, נמצאנו ממלאים את המקרר בחלב שישהה שם עד שיעבור עליו התאריך.
בעסקה נורמלית יכול וקורה פשלות לקנטר יש על כל העולם אבל שטרה התחייבו ובסוף נשבר להם המשאבות של החלב זה לא תלוי באף גורם ברור שזה מאכזב אבל אי אפשר להגיד שאין הדדיות כל העולם דינמי רק להזכיר שמשנת יוסף מוכר חלב הכי זול בשוק שבשנה האחרונה וכמעט לא קראו כאלה תקלות אנחנו נמשיך להנות ממחירים מוזלים בלפחות ב 20% מחיר בחודש מצטבר ואתם תמשיכו לקנטר על מוצר בסיסי אחד שלא סופק איך מספקים בכל מחיר תנובה לא מביאה חלב מהרגע להרגע וגם חוקי אם מכרת או קייטי או טרה אתה לא יכול להביא תנובה!!!
והתאריכים של החלב הכי טובים בשוק אז לפי ההתכתביות שלכם פה אז יש את מידת הקנטרנות

משנת יוסף גם ככה שמביאים מאות משטחים של חלב בשבוע יכולים למכור יותר גם ככה חסר להם חלב כי אם נגיד יכלו למכור עוד 20 משטח חלב ויש להם פחות אז מגבילים לכמות אז יוצא שיכולים למכור עוד המון אם היה מאפשר

איפה הבנת שהם 'חייבים' למישהו..?
אסור ללקוח להתלונן שהשירות הולך ולוקה?
זה נורא פשוט, אם הם יעמדו בקונספט בצורה הוגנת ומכבדת - נמשיך לרכוש שם,
אם לא, נחפש וגם נמצא - פתרונות אחרים,
ולא, לא הרבה יותר יקרים,

לא ממש הבנתי את המשפט האחרון על מכירה מוזלת ולא מכירת חסד,
כלומר מה, רק מכירת חסד 'חייבת' לנו משהו...?
לתומי חשבתי להפך...

בעסקה נורמלית יכול וקורה פשלות לקנטר יש על כל העולם אבל שטרה התחייבו ובסוף נשבר להם המשאבות של החלב זה לא תלוי באף גורם ברור שזה מאכזב אבל אי אפשר להגיד שאין הדדיות כל העולם דינמי רק להזכיר שמשנת יוסף מוכר חלב הכי זול בשוק שבשנה האחרונה וכמעט לא קראו כאלה תקלות אנחנו נמשיך להנות ממחירים מוזלים בלפחות ב 20% מחיר בחודש מצטבר ואתם תמשיכו לקנטר על מוצר בסיסי אחד שלא סופק איך מספקים בכל מחיר תנובה לא מביאה חלב מהרגע להרגע וגם חוקי אם מכרת או קייטי או טרה אתה לא יכול להביא תנובה!!!
והתאריכים של החלב הכי טובים בשוק אז לפי ההתכתביות שלכם פה אז יש את מידת הקנטרנות

משנת יוסף גם ככה שמביאים מאות משטחים של חלב בשבוע יכולים למכור יותר גם ככה חסר להם חלב כי אם נגיד יכלו למכור עוד 20 משטח חלב ויש להם פחות אז מגבילים לכמות אז יוצא שיכולים למכור עוד המון אם היה מאפשר
להתלונן למה אין חלב זה לא לקטר על כל העולם.
עדיין אין הדדיות כי הם לא מתחייבים ואנחנו מתחייבים, גם במקרה אונס, ולא רק בחלב אלא בכל המוצרים.
נכון שכמעט לא היו פשלות [בחלב], אבל איך אומרים? מחשבון שטועה 5% מהמקרים לא שווה כלום.

ואם אתם לא יכולים להביא חלב, אז בבקשה, אל תכניסו את המוצר הזה לרשימת המוצרים.

כשמוכרים במשנת יוסף סודר וי לילדים (אם יש מוצר כזה) זה יכול להתאים לסוודר תלבושת בחידרים חסידים?
כמו"כ משהו יודע כמה עולה ומתי הפעם הבאה?

מישהו מכיר את הדגם הזה וממליץ/דיס ?
1763668042435.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה