??יש השבוע דרימי H14 יבואן רשמי ב 1290. מה זה אומר?
סליחה שאני מנדנדת,הגופיות והבגדי גוף שרוול ארוך זה פלנל או כותנה רגילה?
תודה רבה
אני הזמנתי שבוע שעבר גופיות ובגדי גוף, וזה לא מהסוג המחמם. כותנה רגילה.סליחה שאני מנדנדת,
משהו יודע? זה בד מחמם או לא?
אני חייבת לדעת בהקדם, ההזמנה אצלינו נסגרת הלילה...(בדקתי היום בלידר זוג גופיות פלנל לתינוק עולה 30 ש"ח- פער של 12 ש"ח)
אודה מאוד לתשובה![]()
החלק הראשון (למה כובע נגמר בע') מוצלח מאד!מישהו מכיר את הספר למה כובע?
אני קניתי בשבוע שעבר, זה פלנל, אבל קצת דק יותר מהרגיל.סליחה שאני מנדנדת,
משהו יודע? זה בד מחמם או לא?
אני חייבת לדעת בהקדם, ההזמנה אצלינו נסגרת הלילה...(בדקתי היום בלידר זוג גופיות פלנל לתינוק עולה 30 ש"ח- פער של 12 ש"ח)
אודה מאוד לתשובה![]()
כן זה היה של גולד ליין,ואני קניתי את זה לכבוד מסיבה משפחתית והיתה פאדיחה גדולה.....זה היה באמת של חברת גולד ליין ?
איכותיהאם המשחק עדשים הוא איכותי או שהשקף מרגיש שברגע הוא נקרע?
אז למה לחכות לחנוכה תפנק אותו בכל שבוע ב5דווקא אני שמח לתת את ה 5 שקל
כי סוף סוף זה הולך לאחראי התחנה שמסדר את המוצרים בחושך/ בקפור/ בגשם
באזור ירושלים לא צפוימה עושים עם הגשם הרציני שצפוי ביום רביעי יום המכירה????
נכון לעכשיו, גם בירושלים ובביתר צפוי גשם בשעת המכירה.באזור ירושלים לא צפוי
דווקא באתר הזה מופיע בשעות האלו מעונןנכון לעכשיו, גם בירושלים ובביתר צפוי גשם בשעת המכירה.
(סתם כך לא הבנתי את התשובה, מישהו שצפוי אצלו גשם שואל מה עושים עם זה, אז אתה עונה לו שאצלך לא צפוי גשם?)
המכירה מתחילה ב20:00 לא?דווקא באתר הזה מופיע בשעות האלו מעונן
אצלינו 18:30-19:30המכירה מתחילה ב20:00 לא?
זה בדיוק מה שבאתי לשאולמה עושים עם הגשם הרציני שצפוי ביום רביעי יום המכירה????
האתר שהבאת לא אמין, באתרים הרציניים יותר מחר בערב אין גשם.נכון לעכשיו, גם בירושלים ובביתר צפוי גשם בשעת המכירה.
מה נראה לך שהוא רצה לקבל תשובה "תבוא עם מטריה"?(סתם כך לא הבנתי את התשובה, מישהו שצפוי אצלו גשם שואל מה עושים עם זה, אז אתה עונה לו שאצלך לא צפוי גשם?)
תלוי בתחנהמנסה להבין איך זה עובד
הדברים פשוט נרטבים? מעבירים למקום סגור?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים