- הוסף לסימניות
- #7,501
ויש דרך לתקשר עם מנהל התחנה? זה מופיע לי איפשהו?תלוי בתחנה
ויש דרך לתקשר עם מנהל התחנה? זה מופיע לי איפשהו?תלוי בתחנה
אתם לא יודעים מיהו? אם לא, תשאלו את השכנים.ויש דרך לתקשר עם מנהל התחנה? זה מופיע לי איפשהו?
הכל נרטבזה בדיוק מה שבאתי לשאול
אני לא מזמינה כל שבוע
הפעם הזמנתי אבל מתחרטת
מנסה להבין איך זה עובד
הדברים פשוט נרטבים? מעבירים למקום סגור?
מה יעזור לו שאני יוסיף לו כמה שקלים כל שבועאז למה לחכות לחנוכה תפנק אותו בכל שבוע ב5
בטוח שישמח
אז פעם בחודש תוסיף לו עשרים שחמה יעזור לו שאני יוסיף לו כמה שקלים כל שבוע
אבל פעם בחודשיים הוא מקבל עוד 2 שקל מכל אחד
כשלתחנה שלנו זה מדובר במינימום עוד 500 ש"ח
זה עוזר לו הרבה
ומגיע לו
תבקשי מספר טל מהשרות לקוחותויש דרך לתקשר עם מנהל התחנה? זה מופיע לי איפשהו?
במכירות הגדולות יש יותר עבודה.בסוף כולנו עובדים קשה כל אחד במקצועו
בסוף התקשרו בצהריים שבגלל הגשם המכירה נפתחת כבר עכשיותבקשי מספר טל מהשרות לקוחות
גם לגננות יש יותר עבודה / יצירת מסיבה וכד בערב חנוכהבמכירות הגדולות יש יותר עבודה.
יותר עבודה=יותר כסף.
כל פעם אותם תלונותגם לגננות יש יותר עבודה / יצירת מסיבה וכד בערב חנוכה
המשכורת שלהם גבוהה יותר ?????
וכן גם בעוד עבודות / משרות רבות תמיד יש זמנים של לחץ ופחות לחץ ופחות/יותר עבודה
מי שצריך לתגמל אותם זה המנהלים לא הלקוחות
(ואני לא גננת...)
עד פתח הביתבכל אונליין אחר עולה 30 ש"ח משלוח
ולא חייבים לקנותעד פתח הבית
יחי ההבדל
גננת היא שכירה ומקבלת משכורת גלובלית גם על חופשה.גם לגננות יש יותר עבודה / יצירת מסיבה וכד בערב חנוכה
המשכורת שלהם גבוהה יותר ?????
וכן גם בעוד עבודות / משרות רבות תמיד יש זמנים של לחץ ופחות לחץ ופחות/יותר עבודה
מי שצריך לתגמל אותם זה המנהלים לא הלקוחות
(ואני לא גננת...)
עם מחירים יותר יקרים ובעיות אחרות.עד פתח הבית
יחי ההבדל
3.3מטבעות שוקולד
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים