אני מנסה להבין למה כל שבוע המכירה נפתחת לי בשעה אחרת ואני כמעט כל פעם נכנס ורואה שיש מוצרים שאזלו ,מה שאומר שיש מישהו שנכנס לפני יש לכם מידע בקשר לזה

אני מנסה להבין למה כל שבוע המכירה נפתחת לי בשעה אחרת ואני כמעט כל פעם נכנס ורואה שיש מוצרים שאזלו ,מה שאומר שיש מישהו שנכנס לפני יש לכם מידע בקשר לזה
בדר"כ זה נפתח בין השעות 9 -10 בליל שישי
ספציפי שבוע שעבר זה נפתח יותר מוקדם

אני רואה שמדי פעם יש כמו השבוע הרבה מוצרים לתינוקות,
מה התדירות של התוספות האלה?
אני כרגע רק עוקבת אחרי המחירה אף פעם לא הזמנתי
אבל אני לפני לידה ואנחנו לא קונים דברים לפני הלידה,
השאלה מה הסיכויים שיש כזאת מחירה עוד חודש חודשיים שוב?

אם אתה אוכל כשרות של 'שארית ישראל' אז יש מכירה של קרן אור שי, ללא דמי תחנה. אפשר גם באמצעות האינטרנט

1000608605.jpg

פעם בחצי שנה בערך.

מישהו יודע למה זמן רב לא היו קפואים?
איפה מזמינים עופות בהכשר מעולה ובמחירים זולים?
תודה
הרב מרדכי גרוס החזיר את הכשרות שלו למוצרי עופות של 'עטרה', צריך רק לשים לב שיש חותמת שלו ושלא מדובר במלאי הקודם.

לא מוכרים הרבה פעמים
אבל אם את רוצה מוצר מסוים אפשר להתקשר ולבקש..
אני קניתי עריסה נצמדת לפני חצי שנה, לא ראיתי שוב שמכרו מאז

לא מוכרים הרבה פעמים
אבל אם את רוצה מוצר מסוים אפשר להתקשר ולבקש..
אני קניתי עריסה נצמדת לפני חצי שנה, לא ראיתי שוב שמכרו מאז
תודה!
וגם המוצרים משתנים...
אבל שווה לבדוק לגבי המנהג
אני ביררתי ואמרו לי (ליטאים) שאין שום בעיה לקנות לפני
שאלתי את הרב שלנו הוא אמר שעדיף שלא..

מה אומרים על המושב בטיחות? טוב? באמת מגיל לידה עד 4? אשמח לשמוע יותר... תודההה!!

טעמתם את המיונז שלהם?
או שרק אצלי היתה התקלה בטעם🤮

מה אומרים על המושב בטיחות? טוב? באמת מגיל לידה עד 4? אשמח לשמוע יותר... תודההה!!
אני לא בטוחה שיש לי הדגם הספציפי הזה
אבל לפי התמונה נראה אותו דבר
זה לא מתאים לגיל 0 ממש אבל לגיל חודשיים -כן.

מישהו יודע להמליץ על הכרוסת הנקה של איזי בייבי שמוכרים השבוע?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה