- הוסף לסימניות
מה שיש באליאקספרס זה עולה לפחות 200 שקל ממליצה לך כבר לקנות בארץ...אני מזמן מחפשת מכוניות ממתכת (לחלאקה למשל) בסגנון רטרו ישן.
יש קישור?
זה הכי זול שמצאתי
עבור לדף המבוקש
www.out-of-the-box.co.il
מה שיש באליאקספרס זה עולה לפחות 200 שקל ממליצה לך כבר לקנות בארץ...אני מזמן מחפשת מכוניות ממתכת (לחלאקה למשל) בסגנון רטרו ישן.
יש קישור?
תודהאני שרציתי כזה דבר, חיפשתי ביד 2 מצלמה שלא עובדת או ישנה מאוד הן עולות לא יותר ממאה שקל.
לפעמים יש מציאות. אני מצאתי מצלמה שנראית תקינה לגמרי ב40 שקל.תודה
אבל זה לא יקר?
חשבתי משהו עד 50 שקל...
אני רוצה לקנות ציוד לצילומים בכללי למשפחות וילדי חלאקה
תודה
ניסיתי לחפש ולא היה שם מי יודע מה...לפעמים יש מציאות. אני מצאתי מצלמה שנראית תקינה לגמרי ב40 שקל.
אוטובוס צהוב וינטז'ניסיתי לחפש ולא היה שם מי יודע מה...
אבל בכללי מה עוד אני יכולה לקנות משהו שיתאים לי לכל סט כמעט....
.אוטובוס צהוב וינטז'
אני מזמן מחפשת מכוניות ממתכת (לחלאקה למשל) בסגנון רטרו ישן.
יש קישור?
![]()
8.45US $ 5% OFF|מיני בציר Diecast רכב בית ספר אוטובוס סגסוגת רכב דגם הזזה אוטובוס צעצועי כלי רכב עבור בני מהבהב & מוסיקה רכב צעצועים לילדים (|רכבים וצעצועים יצוקים| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
תודה![]()
12.25US $ |1/32 לאדה סגסוגת קלאסי רטרו דגם מכוניות צעצוע רוסית לסגת יצקו מכונית צעצועים|רכבים וצעצועים יצוקים| - AliExpress
שימו לב זה מאודדד קטן. מתאים לניו בורן. לפני שאתן מזמינות תסתכלו במידות ובחוות דעת.![]()
8.45US $ 5% OFF|מיני בציר Diecast רכב בית ספר אוטובוס סגסוגת רכב דגם הזזה אוטובוס צעצועי כלי רכב עבור בני מהבהב & מוסיקה רכב צעצועים לילדים (|רכבים וצעצועים יצוקים| - AliExpress
תבדקי גודל
זה נראה לך יראה טוב?מצאתי אוטובוס צהוב אבל הוא יותר קטן מהרגיל, לשיקולכן...
עבור לדף המבוקש
www.out-of-the-box.co.il
נראה לי זה לא האשכול... את יכולה לפנות אלי למייל אני ימליץ לך.זה נראה לך יראה טוב?
שווה את המחיר?
אני באמת לא מבינה בזה
ואני חייבת דברים!
מה קונים?????
כן אבל איפה מחפשים?tamar *-*
אני ממליצה לך לקנות דברים מקוריים.
לא האוטובוס הצהוב שיש לכל הצלמות....ולא האוזניות.
ואל תתפסי אותי על המילה,
אם ספציפית את משוגעת על משהו אפילו שהוא נדוש....תקני ותהני....
אבל הרעיון.....
יש אתר אחד מושלםכן אבל איפה מחפשים?
יש אולי אתר שזה רק לאביזרים
או זה פשוט להסתובב בחנויות ומה שרואים...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים