כללי האשכול לאן נעלם?

• הוסף לסימניות
בזמנו העליתי סקר לפתיחת תת פורום או לייעול הפורום למעצבים
האשכול נעלם!
חבל, לא היה בו שום בעיה רוחנית או השמצות מכל סוג שהוא, להפך הוא הכיל דיון ענייני ופורה על מהות הפורום ותפקידו, הועלו בו רעיונות לייעול ושיפור.
נפלאה ונשגבה דעת ממני מה הביא למחיקתו.
מנהלים, מותר לבקש הסבר?

• הוסף לסימניות
אז הצבעתי בעד השארת המצב הקיים,
היום אני לצערי חושבת אחרת !!! :(
רצוי מאוד לפתוח תת פרום :)

• הוסף לסימניות
לכתחילה אמרתי שעדיף לפתוח תת פורום מקצועי.
המתחילים לא יבינו, ואילו לותיקים זה צורך נואש!

• הוסף לסימניות
מסכימה איתכם, אבל מעניין לראות שהיו דווקא מעצבים ותיקים ומנוסים שהתנגדו, אולי משום שזה לא יחזיק.

• הוסף לסימניות
בתור מתחילה זה מאוד יצער אותי אם זה יקרה כי בלעדי המומחים כאן לא הייתי מתקדמת!
ומצד שני לדאבוני אני מבינה את הצורך שלכם...

• הוסף לסימניות
אולי שיהיה פורום לותיקים, בו חדשים יוכלו רק לצפות ולא להגיב?
את תואר ה"ותיק" יהיה ניתן לקבל אחר מס' מסויים של הודעות בטווח זמן מסויים. (למשל, אם מישהו נרשם לפני חמש שנים, אבל צבר רק 100 הודעות ולא נתן כמעט תודות - מלמד על אופי הפעילות שלו...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א-ירושלמית;2210286:
את תואר ה"ותיק" יהיה ניתן לקבל אחר מס' מסויים של הודעות בטווח זמן מסויים. (למשל, אם מישהו נרשם לפני חמש שנים, אבל צבר רק 100 הודעות ולא נתן כמעט תודות - מלמד על אופי הפעילות שלו...)

לא הייתי אומרת שותיקות בפורום כזה נמדדת במס' הודעות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א-ירושלמית;2210286:

אולי אם יהיה תת פורום לוותיקים - רמת הפעילות שלו תעלה...

• הוסף לסימניות
אני לא מדבר אם לפתוח או לא אני שואל ל מ ה האשכול נמחק?
פרוג זה המודיע? אני צריך לחשוב מאה פעמים לפני כתיבת הודעה ופתיחת אשכול על הסיבה בגינה ימחקו את ההודעה?

• הוסף לסימניות
יש מנהלי פורום ויש את חיים דיקמן. אם תשאל פה, יש יותר סיכוי שישחררו קיטור, לא תשובות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbh200;2210123:
בתור מתחילה זה מאוד יצער אותי אם זה יקרה כי בלעדי המומחים כאן לא הייתי מתקדמת!
ומצד שני לדאבוני אני מבינה את הצורך שלכם...

מבינה אותך מאד, בזמנו הכרתי פה המון מעצבים מנוסים וקיבלתי חוות דעת מקדמת מאד. הבעיה שהיום חלק כבר לא כ"כ מגיבים ולא מעלים הרבה עבודות, וזה חבל מאד, אז מה זה ייתן למתחילים אם יש להם במה אבל לא הרבה הערות ברמה?

אם יהיה פורום נפרד אולי יהיו יותר שיתופים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עוד אחד;2210333:
אני לא מדבר אם לפתוח או לא אני שואל ל מ ה האשכול נמחק?
פרוג זה המודיע? אני צריך לחשוב מאה פעמים לפני כתיבת הודעה ופתיחת אשכול על הסיבה בגינה ימחקו את ההודעה?

חבל לך על האנרגיות
ו... כן, לפעמים מתנהלים כאן כמו המודיע, לפעמים יותר גרוע, לפעמים יותר טוב
אל תנסה להבין

• הוסף לסימניות
הדרישה לפתוח תת פורום, כבר נידונה כאן עשרות פעמים.
עד שפעם אחת ההנהלה החליטה לתת לזה צ'אנס. ו... זה לא החזיק מעמד.
אז במקום לקטר, תחשבו על רעיונות איך אפשר לגרום למקצוענים להישאר,
להגיב ולעזור, במקום להתבכיין. לדעתי אם המתחילים היו משקיעים 5 דקות בחיפושים באשכולות הקודמים לפני שהיו פותחים נושא חדש, הוותיקים היו נשארים יותר לעזור.

נ.ב. אני לא יודע למה זה נמחק, אבל אני יכול להבין את המוחק, שכנראה ראה כבר 10 הודעות דומות בחייו ויודע לאן כל זה מוביל.

נכתב ע"י GRN;2210706:
חבל לך על האנרגיות
ו... כן, לפעמים מתנהלים כאן כמו המודיע, לפעמים יותר גרוע, לפעמים יותר טוב
אל תנסה להבין
וואו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;2212302:
הדרישה לפתוח תת פורום, כבר נידונה כאן עשרות פעמים.
עד שפעם אחת ההנהלה החליטה לתת לזה צ'אנס. ו... זה לא החזיק מעמד.
אז במקום לקטר, תחשבו על רעיונות איך אפשר לגרום למקצוענים להישאר,
להגיב ולעזור, במקום להתבכיין
. לדעתי אם המתחילים היו משקיעים 5 דקות בחיפושים באשכולות הקודמים לפני שהיו פותחים נושא חדש, הוותיקים היו נשארים יותר לעזור.

נ.ב. אני לא יודע למה זה נמחק, אבל אני יכול להבין את המוחק, שכנראה ראה כבר 10 הודעות דומות בחייו ויודע לאן כל זה מוביל.

זה בדיוק מה שקומם אותי, התגובה האחרונה הייתה של איציק כרמי, מי שמעלה סיעור מוחות בנושאים מגוונים בפורום פרסום. הצעתי לו שיעלה אתגר כיצד מפיחים רוח חיים בפורום עיצוב גרפי וכיצד ניתן להחזיר את כל אלו שעזבו את הפורום מחוסר עניין או מעיסוקים אחרים.
ואז נמחק האשכול.:confused:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עוד אחד;2215744:
זה בדיוק מה שקומם אותי, התגובה האחרונה הייתה של איציק כרמי, מי שמעלה סיעור מוחות בנושאים מגוונים בפורום פרסום. הצעתי לו שיעלה אתגר כיצד מפיחים רוח חיים בפורום עיצוב גרפי וכיצד ניתן להחזיר את כל אלו שעזבו את הפורום מחוסר עניין או מעיסוקים אחרים.
ואז נמחק האשכול.:confused:

אז אני אשם?

צעקתי סרק סרק סרק, לפני.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איציק כרמי;2215765:
אז אני אשם?
צעקתי סרק סרק סרק, לפני.
:)
רק מי שעושה אשם :rolleyes:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה