מידע שימושי האשכול ננעל

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
במקרים רבים אשכולות בנושאים רבים נחסמים, לפעמים אנחנו מבינים למה ולפעמים פחות.
חשבתי אולי אפשר בנעילת נושא כל שהוא שיהיה הודעה בראש / סוף הנושא מדוע האשכול נחסם, זה יעזור לכולנו לא לחזור על טעויות ובסופו של דבר יחסוך גם כן עבודה למנהלים היקרים. (ואדגיש שאני לא בא להתלונן על עצם הנעילות שוודאי מוצדקות, רק מציע הצעה להעלאת המודעות של כולנו)
מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
מצטרפת.
אני רואה המון פעמים אשכולות נעולים, ולא תמיד מבינה למה.
לפעמים ההרגשה שהיד קלה על ההדק [של נעילה]
נשמח להסבר. זה יעשה לנו הרגשה טובה יותר, וימנע מאתנו לחזור על אותם טעויות [בתקווה]

• הוסף לסימניות
לכתוב בכל אשכול שננעל למה הוא ננעל זו טרחה גדולה למנהלים. יש להם מספיק דברים על הראש.

אז אם אפשר רק בקטנה, בכל אשכול שלא ננעל - לכתוב את הסיבה למה הוא לא ננעל.

תודה על כל ההשקעה!

את צוחקת,, נכון?

• הוסף לסימניות
יש אשכולות שכן כותבים למה הם ננעלו

ויש אשכולות שמובן מאוד למה הם ננעלו!

• הוסף לסימניות
יש אשכולות שכן כותבים למה הם ננעלו

ויש אשכולות שמובן מאוד למה הם ננעלו!

יש אנשים עם לב של אבן

ויש אבנים עם לב של אדם

יש אשכולות עם מנעול זהב

ויש מנהלים שאשקול בזהב

• הוסף לסימניות
לכתוב בכל אשכול שננעל למה הוא ננעל זו טרחה גדולה למנהלים. יש להם מספיק דברים על הראש.

אז אם אפשר רק בקטנה, בכל אשכול שלא ננעל - לכתוב את הסיבה למה הוא לא ננעל.

תודה על כל ההשקעה!
עכשיו ברצינות..
כוונתי היתה שיהיה מן הפניה או ציטוט של הכלל עליו עבר האשכול וכדו’ מה שלדעתי יחסוך הרבה מהאשכולות המיותרים ו/או מתלהמים.
ועוד נקודה קטנה אם אין מקומו של אשכול זה בין כותלי הפורום, אפשר...

• הוסף לסימניות
אשכול עם תוכן בעייתי - נמחק ולא נותר נעול.
אשכול שננעל, לרוב זה מפאת שגלש למקומות אחרים מנושא האשכול, או שהתלבשו עליו כמה משועממים שהחליטו להפריע לדיון תקין.
הבעיה, שהמשתמשים אינם רואים את ההודעות המחוקות, ולא יודעים כלל על עבודת הסינון שעשו המנהלים.

לפעמים יש נושאים רגישים, או מועדים לפורענות, והניסיון מורה שעדיף לנעול בהתחלה, ולא לחכות לסיבה למחוק כליל.

בסה"כ אני בעד להשאיר הודעת הסבר, רק לא תמיד יש זמן, ולרוב כאמור הסיבה היא אותה סיבה, כך שאתם יכולים לראות זאת כ"הריני מוסר מודעה לפניכם וכו'"...

• הוסף לסימניות
אשכול שננעל, לרוב זה מפאת שגלש למקומות אחרים מנושא האשכול, או שהתלבשו עליו כמה משועממים שהחליטו להפריע לדיון תקין.
הבעיה, שהמשתמשים אינם רואים את ההודעות המחוקות, ולא יודעים כלל על עבודת הסינון שעשו המנהלים.

לפעמים יש נושאים רגישים, או מועדים לפורענות, והניסיון מורה שעדיף לנעול בהתחלה, ולא לחכות לסיבה למחוק כליל.

בסה"כ אני בעד להשאיר הודעת הסבר, רק לא תמיד יש זמן, ולרוב כאמור הסיבה היא אותה סיבה, כך שאתם יכולים לראות זאת כ"הריני מוסר מודעה לפניכם וכו'"...
ואשמח גם לשאול מדוע יש הודעות שנמחקות?

• הוסף לסימניות

תודה רבה!

הסבלנות שלך ראויה לציוץ.

• הוסף לסימניות
בשבוע האחרון נחסמתי ע"י אחד המנהלים ולדעתי זה היה ללא הצדקה;)
ואז התחלתי "לשגע" את המנהלים כדי שישחררו את החסימה...
ואני חייב לציין שלאחר שהתברר שהחסימה הייתה ככל הנראה בטעות (משתי הצדדים...) היא שוחררה מייד!
ואפילו שלחו התנצלות!!
אז מכאן אני שולח יישר כח גדול לכל צוות הניהול והפיקוח של פרוג שעושים עבודת קודש ממש
ושומרים עלינו שלא "נגלוש" למקומות לא ראויים!
ובמיוחד ל @הכלבויניק שעובד בשעות שהם ספק בוקר וספק לילה....
אז שוב יישר כח ותודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה