היי, אני כזו!אם את גם אחת מאלו שלמרות העבודה התובענית והקשה לקחת על עצמך את הקיטנה כרכזת
אשמח לשמוע ממך פה באשכול
איזה רעיונות יש לך, הברקות, ניהול תקציב וכוכ
את מוכרת את הערכה?מפרטת:
תוכניה
שלט לחדר נקי
קלפי רביעיות
שלטי כיתה
ושלט עם משפט חמוד לתזכורת כיתתית
ב- 7 ש"ח בלבד לבת
את עובדת בקייטנת בי"ס?שאני יבין, יש לכם תקציב להוצאות?
אני מורה בבית ספר של משרד החינוך ועכשיו רכזת קייטנת פסח. התקציב שלנו הוא כפי שציינתי ובנוסף מביאים לנו פעילות חיצונית בכל יום כ3/4 שעהאת עובדת בקייטנת בי"ס?
כי לקייטנת בי"ס יש תקציב ממשרד החינוך של 1200 ש"ח לקבוצה (כך אצלינו...)
בכל אופן יש לנו אפשרות לבחור את החנות...
אהה, עכשיו מובן הענייןפעילות חיצונית בכל יום כ3/4 שעה
אצלי זו לא הייתה אפשרות לבחירה...ככל אני העדפתי בקייטנת בית הספר לעבוד יותר קשה אך לקבל יותר מרווח עם הכסף (מה שבסוף נותן לך עבודה יותר קלה...)
כל עיר והתקציבים שלה...זה תלוי מי מפעיל או זכין של הקיטנה ומה הכללים שלהם...בכל בתי הספר בעיר זה אותו הדבר
יש אפשרות לקבל את החומר הנ"ל? (בתשלום?)אם יש משהו שמעניין אותך בשמחה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים