כללי האש שלי - ברסלב

• הוסף לסימניות
למישהו יש א הסמל של האש שלי?
עם הכיתוב האש שלי תוקד עד ביאת המשיח?
כזה
תודה רבה רבה מראש!

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 497.5 · צפיות: 43
  • הוסף לסימניות
זה מה יש לי, מקווה שעוזר

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 804.9 · צפיות: 54
  • הוסף לסימניות
יש לי גם בשחור לבן, אם יש צורך העלה

• הוסף לסימניות
נעמי תודה!
עזר לי מאוד:)
אבל, למה כשאני רוצה את התמונה בגדול הוא עושה לי ריבוע עם איקס?

• הוסף לסימניות
אולי אני לא יודעת איך מצרפים קבצים, הסבירו לי העלה את זה שוב

• הוסף לסימניות
למטה תלחצי "ממשק כתיבה מתקדם"
אח"כ בכפתור עם האטב כמו במייל וכו'

• הוסף לסימניות
מקווה שזה הפעם בסדר

קבצים מצורפים

• %E4%E0%F9 %F9%EC%E9.jpg
    KB 223.4 · צפיות: 40
  • הוסף לסימניות
לא מצליחה לראות את התמונה בגדול, אולי זה בגלל שאני בנתיב?
לא נורא, הקטן גם עזר לי,
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
הבעיה היתה ב-cmyk.
שיניתי ל-rgb וזה בסדר.

אגב,
באשכול הלוגואים יש את זה בוקטורי.

• הוסף לסימניות
אין לי את האש אבל יש לי משהו אחר:
"גמגם זו לטובה"<O:p</O:p

- - - מעשה בגמגמן שהגיע עד דיכדוכה של נפש. יצא לרחובה של עיר, הרים עיניו הזולגות למרום, וגמגם בזעקה גדולה ומרה: "מרא דכולי עלמא, עד מתי? הלעולם יהיה להגי ללעג הבריות? הן הפכוני למשל ושנינה, לעגו לדיבורי, לצו ממני, חיברו עלי מהתלות! מיד כשאני פותח פי לדבר, נח לו חיוך בזוית פיהם המנסה להסתר מעיני, מה אשמתי שכך שפר עלי גורלי?" <O:p</O:p
יצאה בת קול ואמרה לו לאמר: "בני רחימאי! מנע קולך מבכי ועיניך מדמעה, יש תקוה לאחריתך! יום עוד יבוא והבריות יהפכו את הגמגום לאידיאולוגיה. מתחת לכל ערבי נחל, ובצל כל עץ תמר יגמגמו בקול רם מבלי להתבייש, ישירו את גימגומם ירקדו אותו, וישמחו עמו כמוצאי שלל רב. אפילו ידפיסוהו על כל פיסת כותל עזוב ומדבקה מזדמנת. לא עוד הנמכת הקול, והצצה לד' הרוחות טרם פתוח הפה.. "נחמן" זה ינחמננו מגמגומנו ומעצבון פינו". ומיני אז היתה למגמגמים עדנה.<O:p</O:p
ואיכא דאמרי לא בת קול יצאה, אלא פתקא מן שמיא נפלה בידו. - - - <O:p</O:p

(ע"פ נ נח נחמ נחמת שוטים ומעשה אומן)<O:p</O:p

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה