התמונה שלך ממש טובה ומעניינת, אולי תוכלי לתת לנו קצת פרטים עליה ?!נכתב ע"י יצירתית;824866:אם הוא צריך עזרה, יש לי כבר רעיון, פשוט התכוננתי לזכיה....![]()
ח"ו בטח שאשמח לרעיון, יש לי איזשהוא רעיון (לא מוחלט) אבל אשמח לשמוע את הדעה היצירתית שלךנכתב ע"י יצירתית;825096:זו היתה עקיצה... אני לא חושבת שאתה צריך עזרה ברעיונות....
נכתב ע"י יצירתית;825112:יום שישי האחרון התארגנו כל! המשפחה מוקדם לשבת כי אמא רוצה לצלם את גולדי בנוף.
ולכן....בלי לפגוע באף אחד, אני חושבת שצריך לשנות את שיטת השיפוט,נכתב ע"י שירה פרידמן;825257:יצירתית רואים שהתמונה מושקעת ברמות...
לדעתי זו התמונה הזוכה
מוזר שאפילו היא לא נכנסה למקום השלישי עם כ"כ הרבה מצלצלים
יש בעיה, כדי שהבחירה תהיה אובייקטיבית כמה שיותר, היה רצוי לצרף לשיפוט עוד שני צלמים מקצועיים מהחברים כאן.נכתב ע"י חיוכון;825381:בעצם יש כאן שני שיפוטים.
האחד של הציבור - זה רואים על פי הצלצולים.
השני של השופט - כפשוטו.
אין כאן שום בעיה. זכותו של השופט להכריע שלא כדעת הציבור. זה חלק מזכייתו באתגר החולף.
(אגב, גם אני חשבתי שהתמונה המוצלחת ביותר היא של יצירתית
נכתב ע"י *לאה;825385:יש בעיה, כדי שהבחירה תהיה אובייקטיבית כמה שיותר, היה רצוי לצרף לשיפוט עוד שני צלמים מקצועיים מהחברים כאן.
זו לא תחרות זה אתגר,נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;825423:אז מה הפרס על התחרות?
כאן אני מסכים איתך.נכתב ע"י *לאה;825450:זו לא תחרות זה אתגר,
באתגר עצם ההשתתפות והזכיה במקום כלשהו זה הפרס.
עובדים על זה.... יהיה משהו בעזרת השם!נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;825423:אז מה הפרס על התחרות?
מה? אני צריכה עדשת טלה, דחווווף!!!!נכתב ע"י מיכאל דב;825600:עובדים על זה.... יהיה משהו בעזרת השם!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים