*** האתגר הדו שבועי - נר ***

• הוסף לסימניות
כמה מילים, חבר'ה.

א. תודה מירי על ההשקעה--- והארכה--- והפירגון המתוק וכו'
ב. נבחרו ציורים מדהימים!!! בחירה מצוינת!
ג. אני צריכה כמה חבילות טישו... אני לא עומדת בזה!:(:(:( והפעם עוד השקעתי!!! מה שאומר ש---
עלי למשוך את אפי, לנגב את הדמעות הרותחות ולדעת שכל עוד הנר דולק אפשר עוד לתקן...
כלומר, להשחיז ת'מוח והעט, ולהתכונן עם כל המרץ להשקיע באתגר הבא!!!
יאללה, איטה המוכשרת, מחכים בכיליון עיניים!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

• הוסף לסימניות
חח יפה מירי ב
השקעת בהגשה :D אהבתי.
ברכות לזוכים.

נכתב ע"י יפית כוכב;1846468:
עלי למשוך את אפי, לנגב את הדמעות הרותחות ולדעת שכל עוד הנר דולק אפשר עוד לתקן...
כלומר, להשחיז ת'מוח והעט, ולהתכונן עם כל המרץ להשקיע באתגר הבא!!!
ולקנות וולטרן

• הוסף לסימניות
וואו!
אני לא מאמינה!

לאתגר הזה הגעתי כבר למודת אכזבות. עשיתי אותו באמת רק בשביל הכיף שלי כי ידעתי מראש שאין לי סיכוי...

יפית, התעודדי! יש תקוה!

ולכם ציבור נכבד!
אשמח לרעיונות לאתגר החדש.

• הוסף לסימניות
מזל טוב איטה! שימחת את כולנו עם התמונה העליזה שלך, הוכחת שאפשר גם אחרת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איטה מרמורש;1846661:
לאתגר הזה הגעתי כבר למודת אכזבות. עשיתי אותו באמת רק בשביל הכיף שלי כי ידעתי מראש שאין לי סיכוי...

יפית, התעודדי! יש תקוה!

נכתב ע"י יפית כוכב;1846468:
אני צריכה כמה חבילות טישו... אני לא עומדת בזה!:(:(:( והפעם עוד השקעתי!!! מה שאומר ש---

חבר'ה, האתגר אמור להיות בעיקר בשביל הכיף...לא רק כדי לנצח:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ishai;1846836:
חבר'ה, האתגר אמור להיות בעיקר בשביל הכיף...לא רק כדי לנצח:)

הכיף זה לנצח!;)

אני מקווה שהבנתם שצחקתי בהודעה הקודמת!...:D
הבחירה נתונה להחלטתו/ה ולטעמו/ה של השופט/ת בלבד, ואין על כך עוררין---

חודש טוב ומלא אור!!!

• הוסף לסימניות
בשולי האתגר ברצוני להוסיף כמה הרהורים:
האתגר היה מענין. כולם חיפשו משהו לא שגרתי בעצם הפשוט שנקרא "נר".
תודה על שבחרו בציור שלי למקום השלישי. זו לי פעם ראשונה שהציור שלי נבחר לאתגר כל שהוא.
רק רציתי לציין כי הציור שלי צוייר ב- artrage.
נראה כי על מירי היה קשה להחליט איזה ציור יזכה בתחרות כיוון שלכל הציורים היו מסרים עמוקים.
נהנתי לראות כיצד ציירים מכניסים את האינטרפרטציה שלהם לנושא, ורצוני לומר כי הגיעו לתוצאות מדהימות, ויישר כוח לכולם.
כן חושבת אני, כי האתגר מאפשר "לצאת קצת מהקופסא" ולא לצייר מה שהקהל רוצה אלא ציורים מענינים ולא שגרתיים עם מסרים עמוקים.
כל טוב ושבת שלום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה