**** האתגר השבועי - אבסטרקט - ******

• הוסף לסימניות
וואי! לא ציפיתי למקום שני!
תודה רבה! :)

נכתב ע"י רחלשקרקה;1448679:
לא בדיוק אבסטראקט. אבל כן "נחש-מה"
צפה בקובץ המצורף 216896

אני יודעת מה זה... השתקפות של עצים על חלון רכב... גמני צילמתי תמונה כזו לא מזמן.. יפה!

• הוסף לסימניות
ואני??????
מקום שלישי??????
איזה כיף לי....
\ה מהתמונה שהעליתי בנספח
לא חשבתי שאזכהתתת

חן חן:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ort;1453263:
אני יודעת מה זה... השתקפות של עצים על חלון רכב... גמני צילמתי תמונה כזו לא מזמן.. יפה!

זה לא...

• הוסף לסימניות
תודה!
הוספתי לתמונה קונטרסט וחידוד.

אבל... מה עושים עכשיו :confused:
ort, אפשר להעביר את זה אליך?

• הוסף לסימניות
לאאאאאאאאאאא

אני מזהה את רחוב יהודה הנשיא באלעד?

• הוסף לסימניות
חח. דווקא לא.
זה בפארק מרום נווה, ביום שישי אחד.

אגב, הפריחה בטיילת עכשיו משגעת. אולי נצלם שם יחד?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחלשקרקה;1455149:
חח. דווקא לא.
זה בפארק מרום נווה, ביום שישי אחד.

אגב, הפריחה בטיילת עכשיו משגעת. אולי נצלם שם יחד?

רעיון לא רע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה