האתגר השבועי-*****"אמרות"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיפי;1199116:
מה עם b.m? הציור שלה לטעמי היה חזק!!!!!!
אויש.. היה לי מה לכתוב על כולכם ופשוט כנראה דילגת בטעות, אפילו שכבר ידעתי מה רציתי לכתוב עליה..
הוא היה חזק ביותר!
תאמת הציור שלה היה בין המתמודדים על ה3 מקומות הראשונים..

• הוסף לסימניות
תודה לך יעל, על האתגר המעניין וברכות לזוכים ליהיא ואבימי,
נהניתי מאוד מכל היצירות הנהדרות, השיתוף כאן ממש מעורר הערצה!
אבימי, אני מתארת לעצמי שתעלה לנו אתגר פיצוץ כמו העבודות שלך...:)

• הוסף לסימניות
וואו. אני נטול מילים.
הסיבה היחידה שהיה לכולם סיכוי, זה העובדה שהשופט לא יכול לזכות. באמת ובתמים. אם היה שופט אחר היית זוכה בשני המקומות הראשונים לפחות.
תודה רבה ליעל על השיפוט המפרגן והעין הטובה!
כפיים!!!!!

אני יחשוב עד יום ראשון אי"ה על הנושא.
ולנושא מצוקת השופט -
מי יודע, אולי ננסה לעבוד על פרס מעניין לזוכה במקום הראשון.
למי שיש רעיון למתנה נחמדת אני מאוד אשמח לרכז את הנושא באישי.

• הוסף לסימניות
הניסיון הראשון עם משטח גרפי

שלום,

טוב מאוחר מאשר אף פעם....:p....
(וזה לא האמרה שמביע הציור)

צפה בקובץ המצורף 186191

קבצים מצורפים

• על ראש הגנב.png
    KB 567.2 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבימי;1199146:
וואו. אני נטול מילים.
הסיבה היחידה שהיה לכולם סיכוי, זה העובדה שהשופט לא יכול לזכות. באמת ובתמים. אם היה שופט אחר היית זוכה בשני המקומות הראשונים לפחות.
תודה רבה ליעל על השיפוט המפרגן והעין הטובה!
כפיים!!!!!

אני יחשוב עד יום ראשון אי"ה על הנושא.
ולנושא מצוקת השופט -
מי יודע, אולי ננסה לעבוד על פרס מעניין לזוכה במקום הראשון.
למי שיש רעיון למתנה נחמדת אני מאוד אשמח לרכז את הנושא באישי.
אני יודעת למה אתה חושב על זה עכשיו..כי אתה השופט!!:D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה