האתגר השבועי-"בדידות"

• הוסף לסימניות
במקום השני:

"קרן זווית" של מיכאל דב

הקומפוזיציה מעניינת והתמונה האפלולית יחד עם הצללית הרכונה בהחלט נוסכת הרגשת בדידות, אם כי במבט ראשון לא רואים את הדמות הנ"ל היטב

קבצים מצורפים

• DSC_8973.JPG
    KB 97.8 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
ובמקום הראשון :

... של michalw770

מה שתפס אותי בתמונה הזו למרות היעדר סימני אומנותיות מובהקים, זה העובדה שכל התמונה הזו אומרת בדידות, זועקת'לבד' ו..אולי קרן האור שעל פני הכלב מסמנת איזושהי תקווה לחיים אפרוריים אלו.

ו

קבצים מצורפים

• IMG_6362.JPG
    KB 72.3 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
מיכל איחולי!
גאווה לקבוצה...

• הוסף לסימניות
תודה רבה! משמח...
בהחלט הופתעתי..!

אני מעבירה את שרביט האיתגור לזוכה במקום השני... (זה מותר נכון?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י michalw770;901944:
תודה רבה! משמח...
בהחלט הופתעתי..!

אני מעבירה את שרביט האיתגור לזוכה במקום השני... (זה מותר נכון?)

מותר לגמרי. אבל למה???

אני מעדיף שיהיו עוד ראיה שונה של אדם אחר לתת פן נוסף של אתגריות.

עדיף שאת תודיעי לי באישי אם את מסרבת.

איחוליי

• הוסף לסימניות
טעות

קבצים מצורפים

• P7060677עותק.jpg
    3.7 MB · צפיות: 24

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה