האתגר השבועי ***הבעות פנים***

• הוסף לסימניות
תחפושת מקורית

ניסיתי להביע את נושא ההבעות רק דרך העיניים

קבצים מצורפים

• תחפושת מקורית.png
    KB 144.6 · צפיות: 39
  • הוסף לסימניות
בהמשך לציור המדהים של תמר - ניסיתי לתת הבעה שהיא דווקא ללא עיניים... :p

מסתוריות, אולי? קשיחות? :cool:

דרך אגב, ציור עפרון ראשון וחיתולי במיוחד. :rolleyes:

קבצים מצורפים

• IMG_3024.png
    KB 717.9 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
נכנסת ברגע האחרון....
ציור שצוייר, למען האמת והדיוק, לא רק למען האתגר, אם כי כשציירתי אותו בהחלט לקחתי את האתגר בחשבון.
זה ציור שמיועד לילדים כמו רוב הציורים שלי, ואמור להיות קליט ונקי.

קבצים מצורפים

• קוץ לפורום.png
    KB 394 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
ווווווו...... זהו!
האתגר ננעל!
תודה רבה מאוד לכל המשתתפים - התוצאות יועלו במהלך הלילה בע"ה.

ובינתיים - קבלו הבעת פנים.
זו הבעת הפנים של שופט באתגר שכולו יצירות יפהפיות ומושקעות - ושפשוט לא יודע מאיפה להתחיל לסנן!

קבצים מצורפים

• הבעה 1.png
    KB 316.6 · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבימי;1217310:
ובינתיים - קבלו הבעת פנים.
זו הבעת הפנים של שופט באתגר שכולו יצירות יפהפיות ומושקעות - ושפשוט לא יודע מאיפה להתחיל לסנן!
מה פתאום, זה ג'ון קרי שהחליט להתגייר אחרי פעולת צה"ל אתמול,
ועכשיו הוא לא יודע מה לעשות עם אבו מאזן...:D

• הוסף לסימניות
קבלו את...............

טם טדם טדם טדדדדם!!!
(חצוצרות כאלה דרמטיות וכינורות מהירים ו........ קרשצ'נדו!!!!)

השיפוט לאתגר המשובח ביקום!

כמו שיש נוסח קבוע לתחילת האתגר (כללים תקנות וכו וכדו),
אמור להיות גם נוסח קבוע בתחילת השיפוט - כולם מקסימים כולם נהדרים הייתי רוצה לתת לכולם מקום ראשון אבל מה לעשות שיש רק אחד בלה בלה וזה.
אבל - אני יהיה מקורי ויביא אותה בניסוח מקורי! יצירתי! מפתיע! מעורר השתאות!
הנה:
כולם מקסימים!
כולם נהדרים! הייתי רוצה לתת לכולם מקום ראשון!
אבל מה לעשות...... יש רק אחד...
:)
ובלי הקדמות מיותרות (מעבר לאלה שכבר עשינו) התוצאות!!!

במקום השלישי -----
(תופיםתופיםתופימ....)
מנהלנו הנחמד ------ הלא הוא -
ר' מוטי הלרשליט"א
שהביא ציור בהשקעה ובצביעה מליגה אחרת. האור הקומפוזיציה הגוונים והכל פשוט ברמה מקצועית בינלאומית ממש. אילו ההבעה היתה מפתיעה יותר - היינו אוכלים את האבק שהאיור היה משאיר בדרך למקום הראשון. אבל הביצוע פשוט טוב. פשוט טווואוב.

ובמקום השני -

תופיםתופים תיפופיםתיפופימתחמתחמתח......
הלא היא - tamarz!
האיור המשעשע המושקע בקלילות ובמוקפדות גם יחד, הדמויות החיות ושובות הלב (כמה שקבוצת "שאל"ים מאיימת יכולה לשבות את הלב...) ויותר מכל ההורדה של תורת ההבעה על כל כלליה - לא רואים כלום ועדיין הכל חי וזועק וכיפיי - ככה צריכות הבעות לבוא. ככה. איזה יופי!!

ו ב מ קום ה רא שוווווווון
(כמה שניות מתח והרבה מוזיקה הפסקת פרסומות מעצבנת והרבה תופים וחצוצרות.)

veredb!!!!

למה מקום ראשון? קודם כל הטכניקה. פשוט מושלם ונעים ומיוחד ברמות שלא רואים.
ואחר כך הטכניקה, (:)) שאם מתעמקים בה שוב, רואים אלתור מחד והקפדה מגניבבבבהההה על פרטים - שימו לב לעיניים כמה הם כביכול חפוזים ושקופים וכמה הם בעצם מוקפדים לעילא.
חוץ מזה - האנטומיה והפרופורציות מושלמות.
והבעת הפנים..... רק מי שאברך מכיר את הדבר הזה.... אין כמוהו בעולם. מדויק ברמות מפעימות!!
והשילוב של טכניקת צבעי מים חצי שקופים וקווים קצת מבולגנים בקצוות והכל ענני כזה וערטילאי - מצטרף להיות הבעת הפנים המושלמת. מצב רוח שקוף.
איזה מקסיייים! אהבתי נורא!

צל"ש לעניניי הבעה ניתן ל - יעקב. מי שלא מכיר לא יבין ומי שמכיר לא צריך הסבר. זה מיוחד מאווד בעייני שהצלחת ללכוד את הריכוז המאוד ייחודי הזה. בחירה וביצוע ראויים לשבח גדול.

עוד מקום מיוחד בהחלט ניתן לעבודה של לאה* - שהיא יצירת מופת של ביצוע והבעה מהמעלה הראשונה. שאפו גדול.

כל השאר ייקבלו התיחסות נפרדת בקרוב.
תשואות לזוכים!!!!!!!
היה כיף גדול.

• הוסף לסימניות
הפירוט לשאר המשתתפים בבישול כעת...

• הוסף לסימניות
וכעת לשאר האנשים הנפלאים והמוכשרים שהעלו עבודות כבירות ויפהפיות.

צ'לו -
איור חביב עלי במיוחד. מהסוג שמראה על אישיות שיכולה ללכת לדף ונייר ועפרון ולהפוך אותם לפיסת נפש. לחוויה שכל מי שיש לו קצת שאר רוח מבין את הרגש העמוק והמורכב שמאחוריו. יש לך את זה!

אבש -
המינמליזם לשלטון! איזה מיוחד! מראה על עולם רגש ויכול הכרה עצמית נדירה. אהבתי את השימוש (באייפד?) בקווים מורכבים ופשוטים ליצירת יצירה שכאילו ממשיכה את הלבן שבדף ומוציאה מהשלווה גירסה מאונשת (? מלשון האנשה) של העומק הנפשי עצמו.

לו יצוייר -
איור שיכול להעמיד כל ילד ואת הילד שבכל מבוגר - מרותק שעות. החמידות והמקסימות שלא מתפשרים על קוצה של טכניקת קו (משובח!) ואנטומיית cartoon מגניבה פשוט שוביי לב!
אהבתי מאוד את הכרס החמודה.... צל"ש החמידות לגמרי.

שעיילה -
ציון לשבח! גדול! בטח כל הישיבה גילגלה את הציור הזה שעווווות בחדר אוכל ובכלל. איזה עולם מיוחד ונדיר חשפת בפנינו - בהרבה הומור, עומק, וסטייל רישום מוחץ. כל כך משובח!

חיריק -
הבעת פנים - זה. זה לחלוטין. פנים עם הבעה קשה וקשה לביצוע. נדרשת הבנה ציורית ויכול רישום בכירות מאווווווווד כדי להוציא דבר כזה. יכולת רישום מצויינת ושליטה באנטומיית פנים גדולות מהחיים! טואוב.

שרי קלוגר -
איזה מתיקות! איזה יכולת העברה משובחת! מאיר את כל פניות הלב - ומאיר היטב. שליטה טובה מאווד באיור דגיטלי וצביעה רכה ושובת עין ולב. פרס המתיקות!

contrast -
איזה פחד!!! טוב מאוד!!! הבנה מעמיקה ושלמה של עקרונות שרירי הפנים. מצוין! אכן, חבל לנו שלא היתה השקעה יסודית יותר. אבל ההבעה עברה - בגדול!

B.M. -
אווווווויש... כולנו התחברנו לסצנה החזקה ונכמר לבנו יחד עם הילד.... "שוט" עוצמתי ומעביר מסר בצורה נעימה וטהורה. מעולה.

YOYO -
יויו מדבר בעד עצמו. נראה לי שאני מעביר אתזה לסטיקר - "לא רוצה גלידה ולפתע! פיהווווק" משהו להיט... היכולת שלך להביע דברים עוצמתית במיוחד ומלאה בניחוח אירופאי משובח ונדיר בהחלט. השקעה רבה יותר היתה משאירה את כולם ללקט שאריות. תמשיך להוביל את הסגנון המאוד מיוחד ומובהק שלך. רוצים עוד!

אפרת -
פשוט גדווול. הפוזיציה, ווהביצוע הציורי מעמידים את האיור שלך ברמה גבוהה במיוחד. שאפו גדול!

beni1 -
איור קליל ומלא חן. איזה כיף! קוים פשוטים שמביעים המון קסם ורוך. פשטות מענגת במיוחד. שיפור גדול ומרשים!

esttyk -
רמה בינלאומית - אצלנו בפורום! צביעה מרשימה ואיכותית ברמה שלא רואים. הבעת מבסוטיות שיורדת בציעבה מקצועית בכל רמה. (צבע העיניים, בקטנה, קצת טורקיזי לי, אבל ממש בקטנה.) איזה יכולות ציוריות גדולות מהחיים!

סא -
העבודות שלך תמיד עושות טוב על הנשמה והעיניים. הרמה הגבוהה ביותר, והקומפוזיציות הפשוט מושלמות עושות את ההתבוננות לחוויה אורכה ומענגת.

haim6130 יקירנו -
עבודת עפרון שזה שהיא ראשנית ובוסרית רק משקפת ביתר שאת את העוצמה של האישיות והיכולת הביצועית שלך. יש עתיד ענק לפניך! ולעבודה - התחושה של ההתכנסות יחד עם העוצמה המתפרצת מועברת היטב ובאפלוליות משובחת. אתה פשוט טוב.

וברגע האחרון! - שבע ווין -
דווקא ההבעה המאופקת - מביאה את ההזדהות לגבהים. המינימליזם המאוד מדויק ומחושב משחק עם הילדותיות והבגרות בתחכום שגם שובה את הלב בדרך. איור שיכול להתחבר עמוווק לנפש הילד, וגם המבוגר. ממש משובח.

היה לי לעונג!
גם אם הדרך זרועה היתה מהמורה פה ושם (ופה ושם) היעד השתלם בגדול.
בהצלחה לזוכים ותודה גדולה לכל המשתתפים המוכשרים והמשקיענים.

• הוסף לסימניות
איזה שיפוט מיוחד!
אהבתי מאוד מאוד!
איזה ניתוח מעולה של היצירות, ובחירה מדוייקת של זוכים!

[[[אגב, את הציור שלי לא ציירתי באייפד, (אין לי אייפד) אלא בתוכנה המקוונת שקקטוס העלה פעם:
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=149080

• הוסף לסימניות
איזה כיף לזכות במקום שני:)
ניצלתי מכאב ראש לחפש ולשפוט אתגר חדש, כי קשה מאד לבחור אחד מבין כל האלופים שלנו כאן.

• הוסף לסימניות
שיפוט מעולה! כבוד לזוכיםםם!! :)

מצפים לאתגר הבא......

• הוסף לסימניות
תודה שפטרת אותי מהמקום הראשון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוטי הלר;1217966:
תודה שפטרת אותי מהמקום הראשון

אישית - הציור שלך גרם לי השתוקקות גדולה יותר ללמוד את התחום!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרינטופ;1217979:
אישית - הציור שלך גרם לי השתוקקות גדולה יותר ללמוד את התחום!

מוזמנת להירשם בשמחה לפרוג שם אני מלמד

• הוסף לסימניות
הבהרה - אישית קצת נסחפתי בפירוט לכל אחד. (בצדק, מתמודדים יקרים!)

אולם - שיהיה ברור - לא כתוב בשום מקום שעל השופט מוטל להוסיף מעבר להכרזה על שלושת המקומות.
לא צריך לחשוש מזכיה! :)

ברכות לעבודה המנצחת.

• הוסף לסימניות
בוקר טוב

רק עכשיו ראיתי את ההודעה בדבר הזכייה
ב"ה זה מעודד אותי להשתתף פעמים נוספות
אני מתחום קצת אחר אבל מאוד אוהבת לצייר ומדי פעם מנסה את מזלי.
האברך מבוסס על דמות מציאותית ביותר - בעלי
הוא לא דומה לו במראה אלא בהבעה ובתחושה שהתמונה משדרת
גם אני חושבת שהתמונה משדרת מציאות חיים שהרבה מאתנו מכירים.

בדבר התחרות הבאה - מפאת חוסר זמן אני מעבירה הלאה לזוכה השניה
(שהעבודה שלה היא פשוט מעולה)את האתגר
מן הסתם שהיא תנווט את יושבי הפורום למחוזות מעניינים ביותר
בהצלחה
ותודה רבה לאבימי וכל המשתתפים המצויינים

• הוסף לסימניות
זה הזמן והמקום להודות לאבימי על השיפוט המצויין, למשתתפים באתגר עם העבודות היפהפיות
ולכל המפרגנים הרבים לעבודה שלי שנעשתה בכיף גדול
מתוך רצון לשתף ולהיות חלק מהפורום הנפלא הזה, זה מעודד ונותן מוטיבציה להמשיך ולתרום
כי התמיכה והפירגון כאן הם הזכיה הגדולה מכולן.
ברכות לזוכים ובהצלחה באתגרים הבאים!

• הוסף לסימניות
צוחק מי שצוחק אחרון אהה???
כעת הולכת לשבור את הראש :}
תכף אשוב..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה