***האתגר השבועי המשתנה, הראשון בחמישיה הפותחת לעיצוב דמות***

• הוסף לסימניות
אני מתכבדת להעביר את השרביט ליוזם הרעיון מר אבימי לאתגר הראשון.
בחמשת האתגרים הבאים, הזוכה ייתן את ההנחיה לעיצוב דמות מאופיינת לפי דמיונו הפורה,
ולאחר מכן נחשוב על נושא חדש.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יוזמה מבורכת.
כל הכבוד. :D
אעלה אתגר בקרוב, בס"ד.

• הוסף לסימניות
מה קורה ?
אני חדש בפורום ורוצה לדעת באיזה/עד איזה יום בכל שבוע יש להעלות את האתגר והאם מעלים באשכול מסויים ?

תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אורי לוי;2385246:
מה קורה ?
אני חדש בפורום ורוצה לדעת באיזה/עד איזה יום בכל שבוע יש להעלות את האתגר והאם מעלים באשכול מסויים ?

תודה

יעלה אשכול חדש עם כל הפרטים אני מאמין...
ברוך הבא :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yoyoBL;2385296:
יעלה אשכול חדש עם כל הפרטים אני מאמין...
ברוך הבא :)

תודה, ברוך הנמצא

• הוסף לסימניות
אתגר שבועי או דו-שבועי (כמו שהיה עד עכשיו)?

• הוסף לסימניות
חה חה, שי, זה מה שנקרא לאסוף את הביצים לפני שהן הוטלו....
אני חושב על קונספט חדש לאתגר - להמציא כותרת לקרקטר דיזיין קיים.
הכותרת שלי לדיזיין שלך:
ה אתגר השבועי - ההבעה כשהבנת שמה שבלעת עכשיו זה דג הזהב שלך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבימי;2385727:
חה חה, שי, זה מה שנקרא לאסוף את הביצים לפני שהן הוטלו....
אני חושב על קונספט חדש לאתגר - להמציא כותרת לקרקטר דיזיין קיים.
הכותרת שלי לדיזיין שלך:
ה אתגר השבועי - ההבעה כשהבנת שמה שבלעת עכשיו זה דג הזהב שלך.

חחחח... אהבתי :D

צפה בקובץ המצורף 332646

קבצים מצורפים

• יורק דג זהב.jpg
    KB 166 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
מקפיצה את האשכול

רק כדי להפעיל לחץ פיזי מתון..(שלא יישכח מלב חלילה)
רוצים אתגר!!
רוצים אתגר!!
:D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה