*****האתגר השבועי "התמונות שבאלבום"*****

• הוסף לסימניות
יפה היה אתגר מעניין...אם הציוד שלי היה תקין הייתי משתתפת
אגב סליחה שהעלתי כאן ולא בנספח זה היה לפני שאתגר הנספח התחיל ורציתי לתת סיפתח כדי שישתתפו למרות הפסח והכל...
אולי זה יפתח יותר את הסגנון הזה וימריץ להכניס יותר טבעיות גם בצילומים ללקוחות וכאלה כי זה באמת נחמד
גם בתמונות של ויזואלי ושרי גולד התאורה מאוד יפה זה התאורה הכי מחמיאה לילדים לדעתי.

• הוסף לסימניות
הטבעיות ושמחת החיים הספונטנית עשו טוב על הלב.

• הוסף לסימניות
למה אתם חושבים שתמונות סטודיו הן כ"כ מאולצות?
אף פעם אי אפשר להכריח ילד לחייך בכח, תגיד לו תחייך הוא יבהה בתימהון, גורמים לו פעולות שהוא באמת שמח ורובם של תמונות הסטודיו לדעתי הן חיוכים יפהפיים ואמיתיים.
ד.א. פורום צילום זה פורום של צלמים, לשם מה אנשים ילכו לסטודיו אם התמונות יהיו דומות לתמונות שהם מצלמים בבית? חלק (לא כולם) מהתמונות שהעליתם לא רואים הבדל בינם לבין תמונות רגילות שכל אדם יכול לצלם.

לא התכוונתי לפגוע, לאור ריבוי התגובות בעד ה"תמונות שבאלבום" שהיה נראה שנלמד מהן לאו על תמונות הסטודיו כתבתי את דעת הנגד.

• הוסף לסימניות
NO NO!!
יש יופי בתמונות של הסטודיו, עובדה שרמת הצפיות שפורום צלמים עולה על כל האחרים.
הנקיות שבתמונות, האור והחדות - באמת שאין עליהם!!
כמובן שכשהילד במצב טבעי ושמח באמת ברקע של הסטודיו אז זה מושלם וחיוכים מאולצים לא היו זוכים לכאלה הרבה תשואות
אבל יש יופי גם בתמונות הטבעיות.
ואני כן ראיתי הבדל, יש הבדל בין תמונות שנעשו עם מצלמה ביתית, בתנאי תאורה ביתיים, לבין אלה שנעשו בבית, בטבעיות אבל עם תנאים טובים יותר, מצלמה מקצועית ותאורה טובה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחלים;1233661:
למה אתם חושבים שתמונות סטודיו הן כ"כ מאולצות?
אף פעם אי אפשר להכריח ילד לחייך בכח, תגיד לו תחייך הוא יבהה בתימהון, גורמים לו פעולות שהוא באמת שמח ורובם של תמונות הסטודיו לדעתי הן חיוכים יפהפיים ואמיתיים.
ד.א. פורום צילום זה פורום של צלמים, לשם מה אנשים ילכו לסטודיו אם התמונות יהיו דומות לתמונות שהם מצלמים בבית? חלק (לא כולם) מהתמונות שהעליתם לא רואים הבדל בינם לבין תמונות רגילות שכל אדם יכול לצלם.

לא התכוונתי לפגוע, לאור ריבוי התגובות בעד ה"תמונות שבאלבום" שהיה נראה שנלמד מהן לאו על תמונות הסטודיו כתבתי את דעת הנגד.

לא חושבת שיש פה בעד ונגד, זה עניין של סגנון, יש צלמות שמוציאות דברים מדהימים בסגנון הטבעי, זה מתבטא בעיקר בתאורה(התמונה הספציפית שלי כאן לא דוגמא מבחינת תאורה יש לי תמונות שבהן ממש כיוונתי לתאורה הזו וכאן לא, אבל יש תמונות מדהימות של צלמות, הרבה מהן נעשות בצמצמים מאוד פתוחים נראה לי), בלבוש (לצלם את הילד ולא את הקולקציה החדשה של...), במה שבוחרים להדגיש (מבטים של הילד, פעולות אופייניות שלו וכו').
אגב אין משהו רע בכלל בלהביא ילד לסטודיו מולצלם אותו עם דובנים ופוף, זה מה שאנחנו משווקות בעיקרון וכמובן אני אישית גם משריינת לעצמי תמונות סטודיו "רגילות" של הילדים שלי, אבל תכלס בתור אמא אני מאוד מתחברת לסגנון הזה וכשאני צריכה לבחור מה להגדיל לסלון אני אבחר בעיקר בסגנון הזה

• הוסף לסימניות
מה שמענין הוא,
שה"עמך" שאינם צלמים, מנסים לצלם תמונות של צלמים, בתנוחות של סטודיו, ועם האביזרים.
ואילו הצלמים, אוהבים לתפוס דווקא את הפוזות הטבעיות...

• הוסף לסימניות
אני חושבת שזה בסך הכל עניין של הגדרה:
תמונות סטודיו הן תמונות לתצוגה, תמונות טבעיות הן להנצחה.

• הוסף לסימניות
הי,
כייף לזכות!
תודה :)

• הוסף לסימניות
תודה רבה לקקטוס על האתגר!
לצערי לא התאפשר לי להצטרף, כי המצלמה שלי היתה מושבתת.
אהבתי את העניין שעמדת על כך שצריך ליצור תמונה חדשה- וזה מה שבאמת הופך אתגר לאתגר.
מבחינתי החזרת את הכבוד לאתגר.
גם לי יש ב"ארכיון" תמונות מעולות העונות לנושא האתגר.
אך לא הרגשתי נכון להעלות אותן כי אחרת זה היה הופך בעיני את ה"קטע" של האתגר- ל-"אתגר הבנת הנקרא"...
נכון, ערב פסח, אין זמן וכו' וכו'...
אבל זה לא אומר שעכשיו "חייבים" לשלוף תמונה ולו בכדי להשתתף.
בעיני כל עניין של אתגר מיסודו הוא דרבון לעשייה ואתגור לצלמים באשר הם בכדי לנסות צורות או שיטות צילום שונות, מעניינות, זוויות חדשות, תחומים שמעלים אבק במוח... זהו אתגר.

הנה פירוש המילה אתגר:
אֶתְגָּר
1.מטרה שיש להתאמץ כדי להשיגה.
2.הזמנה להתמודדות או להוכחת היכולת. "הוא הציב בפני אתגר לשבור את השיא האישי שלי בריצה."

אִתְגֵּר - אִתְגֵּר, גוף שלישי
הציב קושי או רף הישגים גבוה. "המורה איתגר את התלמיד בשאלות מורכבות." "הרץ איתגר את עצמו והגביר את מהירותו."

עוד מילה אחרונה: יישר כוח גדול לקקטוס שלא נסחף ולא ענה לכל אלו שירדו עליו או לעגו כלפיו בנספח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ort;1234067:
עוד מילה אחרונה: יישר כוח גדול לקקטוס שלא נסחף ולא ענה לכל אלו שירדו עליו או לעגו כלפיו בנספח.
סליחה, אבל אני לא חשתי שלעגו לי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה