< האתגר השבועי - ניגודים >

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;834660:
לכאורה אתה צריך לשפוט ולהחליט מהו האתגר הבא, כדלעומר איננו !
תעשה שאלת רב, אצל המנהל מיכאל דב
שלחתי לו כבבר הצעה אני מקווה שהוא יקח את היוזמה.

• הוסף לסימניות
ראשית התנצלות חברים! כשהעליתי את התמונה לאתגר הוא היה אמור להסתיים יומיים לאחר תשעה באב, כעת כשהאתגר התארך לא ראיתי את התוצאות עד היום, הייתי בחופשה (חופשה אמיתית בלי אינטרנט :) ובע"ה כשאעבור על התמונות אעלה אולי כמה.

שנית, תודה לדוד על הבחירה, ותודה לעל לוחצי התודה! כיף לראות שעבודות שלי מוערכות!

שלישית, תודה למיכאל שלקח יוזמה ופתח נושא שבועי חדש. כעת אני צריך להתחרות שוב כדי להיות שופט :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כדרלעמר;835868:
ראשית התנצלות חברים! כשהעליתי את התמונה לאתגר הוא היה אמור להסתיים יומיים לאחר תשעה באב, כעת כשהאתגר התארך לא ראיתי את התוצאות עד היום, הייתי בחופשה (חופשה אמיתית בלי אינטרנט :) ובע"ה כשאעבור על התמונות אעלה אולי כמה.

שנית, תודה לדוד על הבחירה, ותודה לעל לוחצי התודה! כיף לראות שעבודות שלי מוערכות!

שלישית, תודה למיכאל שלקח יוזמה ופתח נושא שבועי חדש. כעת אני צריך להתחרות שוב כדי להיות שופט :)

אם מתאים לך הנושא הנוכחי אשמח אם תקח לפחות את השיפוט.!!

ברוך השב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכאל דב;835925:
אם מתאים לך הנושא הנוכחי אשמח אם תקח לפחות את השיפוט.!!

ברוך השב.

תודה מיכאל! אבל אני חושב שאשאיר את השיפוט לך. אני אאלץ לזכות שוב :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה