*** האתגר השבועי - סיימו את הסקיצה ***

• הוסף לסימניות
אני מחפשת רעיון! יש לך משהו?
שמו עוד סקיצה ונגמור את העניין יאללה!
לא צריך להעביר את זה לאף אחד
ואז זה נהיה מלחמת כבוד מעצבנת
העיקר לא למרוח את הקהילה "הנכבדה" שלנו
שדורשים בדחיפות לאתגר הבא
האחרת ימות העניין שנקרא "אתגר"
כפי שקרה כבר מספר פעמים
ושמתי לב שסוף סוף אתגר שתפס זה לסיים תסקיצה

• הוסף לסימניות
שמו עוד סקיצה ונגמור את העניין יאללה!
לא צריך להעביר את זה לאף אחד
ואז זה נהיה מלחמת כבוד מעצבנת
העיקר לא למרוח את הקהילה "הנכבדה" שלנו
שדורשים בדחיפות לאתגר הבא
האחרת ימות העניין שנקרא "אתגר"
כפי שקרה כבר מספר פעמים
ושמתי לב שסוף סוף אתגר שתפס זה לסיים תסקיצה
אני מסכימה! שמישהו יתן רעיון, ומבחינתי שמישהו אחר גם ישפוט (אם זה אפשרי לעשות נטישה כזאת), אני לא מרגישה שמגיע לי לשפוט... יש כאן מנוסים וטובים ממני.

• הוסף לסימניות
יש לי רעיון --
כל אחד יאייר את הסיטואציה הראשונה שהוא רואה - קורה לו - שם לב אליו...
שהוא קם בבוקר.

• הוסף לסימניות
יש לי רעיון --
כל אחד יאייר את הסיטואציה הראשונה שהוא רואה - קורה לו - שם לב אליו...
שהוא קם בבוקר.
אני חושב שאחרי רעיון אדיר כזה כבר יש למרים יעל אתגר!
גאוני לגמרי!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה