האתגר השבועי: סלט חי

• הוסף לסימניות
לא היה לי זמן, אז אני מעלה עבודה חמודה מפעם...

• הוסף לסימניות
ראיתי אותה קופצת בגינה...
..באה רחלי וקטפה אותה!

קבצים מצורפים

• עגבניה קופצת.png
    KB 302.6 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
אוקי...,
כל הכבוד לכל המשתתפים על ההשקעה והעבודות היפות, רציתי לציין שהחלטתי שהבחירה שלי לזוכה באתגר תהיה לפי רמת ההנאה שלי בציור. אז לאלו שלא מסכימים אולי על הבחירות שלי, אתכם הסליחה. אז אני אתחיל.
במקום השלישי: יויו ברלב- ממש יכלתי לשמוע את הצווחה של הגזר המסכן ושל הצעדים המבעיתים של הפומפיה, מצחיק ועשוי טוב. נהנתי מאוד.
במקום השני: *לאה- זה-חתיכת-מלפפון-מגניב! השיר והפנים שלו מגניבות הכל בו מגניב ועשוי יפה וכיפי-ומשומה אני מדמיינת אותו שר כמו אלביס. לייק ענקי!
ובמקום הראשון: שלום-הכי נהנתי מהעבודה שלך, היה שם ממש חיות ואופי בפנים של כל ירק, גם הרבה אקשן ואהבתי את זה, הצחיק אותי גם הירק מעודד מאחורה, חמוד. רציתי לדעת מי ינצח מה יקרה בסוף...:)
אז אני מעבירה את ההמשך לידך, בצלחה רבה-ומזל טוב :D
אלינור-....סודוקו?! חח לקח לי קצת זמן לקלוט, מגניב.
מיריG, ו-batyar-רעיון יפה, אני אוהבת משחקי מילים.
ort-בדיוק מה שרציתי לראות, כל הכבוד!
אריאלה-כרגיל לעבודות שלך צריך להכין אינפוזיה, הסגנון-אהבת חיי, התפקעתי מצחוק.
yael-הסגנון שלך קוסמי משו משו, שמחתי שהספקת להשתתף למרות העומס. (והיה יכול להיות כיף אם הבגדים שלי גם היו גם מחייכים אלי ככה)
קקטוס ואבש-אהבתי מאוד מאוד. רעיונות מקוריים.
אלבום-ברגע הראשון ממש נלחצתי וברגע השני התפקעתי מצחוק-הצלחת להפתיע אותי.
וכל השאר-YR, LEVY, בני, ברכוש, STH, שיפי- נהנתי לראות גם את שלכם, הרעיונות המקוריות, ההנפשה, וסגנונות הציור.
צל"ש לכולם. מקווה שלא שחכתי אף אחד. ומצטערת אם קיוויתם שאכתוב יותר לכל אחד (פשוט חטפתי כאב ראש)

ו...שלום, מחכים בקוצר רוח לאתגר החדש i wish you the best of luck
:D:D:D

• הוסף לסימניות
ליהי, נהניתי מאוד, יופי של אתגר!
אם הצלחת להוציא אותי מהכיור והסירים כדי להכין 'סלט חי',
רק על זה מגיע לך צל"ש! :D
תודה רבה על המקום השני והמכובד וברכות ליויו ולשלום!
שלום, בהצלחה!

• הוסף לסימניות
[רעיון מוצלח לאתגר שהרבה התחברו אליו. ברכות לזוכים!:)

• הוסף לסימניות
אני זוכרת שרשמתי! זה נמחק לי, הוספתי עכשיו.

• הוסף לסימניות
יאללה מי בא לסלט? יש לי מתכון עצבני ביותר.. ;)
יופי של אתגר ליהיא.
כולכם שיחקתם אותה, ממש ככה :)
שלום...? הבמה שלך!

• הוסף לסימניות
טוב אז ככה. קודם כל תודה לשופטת ליהיא על השיפוט המעולה. וצרור ברכות ואיחולים למקום השני והשלישי. ולכל המפרגנים והמצלצלים.
זה בהחלט היה אחד האתגרים המאתגרים שידע הפורום.
עד הרגע האחרון החבר'ה העלו יצירות מעולות ממש.
אחרי עבודות כאלה אני די מופתע, ת'אמת לא התכוננתי לזה...
אחשוב על משהו מאתגר עד יום ראשון...
השארו איתנו, כבר חוזרים :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה