האתגר השבועי - שירים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה.;935172:
במקום השני:
רבקי פרידמן:
http://www.prog.co.il/showpost.php?p=930608&postcount=7
עוד כשהתחלתי לקרוא את המילים של השיר, לפני שנזכרתי בשורה האחרונה ("אני אוהב אותי") חשבתי כמה התמונה משקפת אותו היטב. הילד נראה בתמונה מוצף אהבה-הנאה.
וכמובן אם שמים לב לשורה האחרונה - זה עוד יותר מתאים.
הביצוע המצויין (תאורה, בעיקר) מוסיף מאוד. רק מפריעה לי הבובה האדומה שלא קשורה לתמונה. בלעדיה זה היה עוד יותר מושלם, לדעתי.
תודה!
איזה כיף
(התמקמתי לי בנוח במקום השני... :))

• הוסף לסימניות
לבובה האדומה הזו יש ידיים מחבקות, ממש אהבתי והיה נראה לי מתאים ומיוחד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה.;935167:
טוב, הגיע הזמן... אז ככה:
במקום השלישי: ort
http://www.prog.co.il/showpost.php?p=931694&postcount=7
התמונה משדרת כ"כ יפה את השיר, ממש אהבתי את הקשר! הקומפוזיציה יפה.
אם הביצוע הטכני היה מרשים יותר - היא היתה זוכה במקום הראשון. אבל בכל זאת החלטתי לתת עדיפותץ לצילום ולא לקשר בין הצילום לשיר, בהתאם לאכסניה של האתגר הזה...
וואו! איזו הפתעה נעימה!
תודה!
:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה